≫ 

Mitrović ostaje u Premijerligi i može da bira: Reprezentativac Srbije "prvi pik" tima iz Londona!

Od Totenhema i Vest Hema do Kine, ponude za Mitrovića ne manjkaju

  • 7

Srpski fudbalski reprezentativac i napadač Fulama Aleksandar Mitrović mogao bi da napusti Fulam posle ispadanja iz Premijer lige i pređe u Vest Hem, piše Dejli Ekspres.

Vest Hem želi da iskoristi situaciju u redovima gradskog rivala iz Londona i pojača napad strelcem 10 pogodaka ove sezone u engleskom šampionatu.

Učinak Mitrovića je veći od bilo kog fudbalera Vest Hema, najviše je dao Felipe Anderson - osam golova, pa je menadžer tog tima Manuel Pelegrini označio snažnog centarfora kao prioritet na leto.

VIDEO: Aleksandar Mitrović se zahvalio Kokezi i Savezu na priznanju

Fulamu preti egzodus igrača zbog povratka u Čempionšip, a prvi u redu za odlazak je baš Mitrović koga žele još Totenhem, Everton, Lester i Sautempton, a ranije se spominjao i kineski Gvangžu Evergrande.

Mitrović je sezonu i po na "Krejven kotidžu", pomogao je ekipi da izbori plasman u Premijer ligu i ovu sezonu je dobro počeo, ali nije uspeo da je spase od ispadanja već u aprilu.

Karijeru je počeo u Partizanu, a nosio je dresove još Anderlehta i Njukasla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA