Vujadin mi je pre utakmice rekao da će dati gol, ali mu ga ne računam jer nije na Marakani!

Stojkoviću je drago i zbog sopstvenog gola, ali i zbog Savićevog

  • 8
Vujadin Savić, Filip Stojković, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Bek Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da mu je gol protiv Bačke u gostima drag jer je stavio tačku na pobedu Zvezde 3:1 i da mu nije bilo teško da ga postigne posle dodavanja Marka Marina.

Dugo čekani prvenac u dresu crveno-belih je prethodno dao Vujadin Savić, a Stojković je otkrio šta mu je Vujadin rekao pre tog meča.

- Podjednako sam srećan i što je Savić postigao prvenac u crveno-belom dresu. Pre utakmice mi je rekao da ima osećaj da će baš protiv Bačke dati gol, ali on to kaže pre svake utakmice. Izuzetno mi je drago što je ovog puta bio u pravu. Mada, ne računam mu gol dok ga ne postigne na Marakani - rekao je Stojković za klupski sajt.

Zvezda je arhivirala utakmicu sa Bačkom, pa se Stojković osvrnuo na utakmicu u nedelju kada Proleter dolazi na stadion "Rajko Mitić".

- Znam da ćemo imati fantastičnu podršku, da nas očekuje lep ambijent u nedelju i zato bih pozvao naše navijače da u što većem broju dođu na stadion da nas podrže i da uživaju u fudbalu.

Mnogo puta smo rekli koliko nam je bitno da sa maksimalnim učinkom uđemo u plej-of, upravo zbog podele bodova.

Proleter je pokazao ove sezone da je u odličnoj formi i zato ćemo morati maksimalno fokusirano da uđemo u utakmicu kako bismo ostvarili novi trijumf. Motivisani smo, puni samopouzdanja i jedva čekamo da istrčimo na teren - kaže Stojković.

Utakmica između Zvezde i Proletera se igra u nedelju od 19 sati i to će biti poslednji meč regularnog dela sezone, posle čega sledi plejof i odluka da li će Srbija dobiti novog-starog šampiona u Zvezdi ili Radnički iz Niša može da pomrsi račune.

VIDEO - Šta kaže Mirka kad Vujadin Savić na pripremama "fata ribu"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇹🇷🥇🥇

    4. april 2019 | 21:18

    Nakon pet godina igranja dao gol...i to je za vas senzacija 😂😂😂 da je igrao bez obe noge do sada bi se jedanput lopta odbila od njega u gol 😂😂😂

  • Lepi

    4. april 2019 | 19:35

    Molim da mi neko kaze kako se zove Zvezdin stadion

  • PEXON

    4. april 2019 | 18:58

    Zvezda sampion zna se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA