Komedija nad komedijama u Maroku: Slavili gol grupnim "selfijem", rival istovremeno izveo kontru i poravnao rezultat (VIDEO)

Krajnje nepromišljen potez igrača Jusufije

  • 0

Fudbaleri marokanskog Jusufije Berašida, u pitanju je elitni rang takmičenja, postali su predmet podsmeha na društvenim mrežama zbog neverovatne gluposti tokom utakmice sa Moludiom Oujdom, završene remijem 1:1.

Ismejani su dobrano igrači domaćeg tima zbog "selfija" kojim su grupno proslavili vodeći gol u režiji Mohameda El Fakiha, toliko su se uneli da iskopiraju Marija Balotelija da su poptuno zaboravili da lopta kreće sa centra.

Napadač Marseja je, inače, nedavno na isti način proslavio pogodak, za "lajv" na instagramu.

Elem, dok su igrači Jusufije tako slavili, lopta je krenula sa centra i igrači gostujućeg tima već su hitali ka golu. Usledio je paničan sprint u odbranu do tog trenutka razdraganih fudbalera domaćeg tima, u razbijenoj formaciji raštrkali su se po terenu, pa je i reakcija u šesnaestercu na protivniku bila nekontrolisana - dovoljno da sudija pokaže na penal.

Kazna je stigla koji momenat kasnije, za 1:1 iz jedanaesterca, za nauk fudbalerima Jusufije da se ubuduće suzdrže gluposti, a selfi slavlje dok meč traje je definitivno u tom rangu.

Pogledajte čitavu komičnu situaciju koje je obišla svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA