≫ 

Murinjo se vraća na posao i daje "popust" Interu: Umesto 10, spreman da radi za 8 miliona evra

Posebni i te kako ume da iznenadi

  • 3

Portugalski trener Žoze Murinjo, posle ne tako uspešne epizode  u Mančester junajtedu, mogao bi da nastavi svoju karijeru u Seriji A.

Kako prenosi Skaj Sport Italija prenosi da su čelnici Rome i Intera već kontaktirali Posebnog, koji je već najavio da bi od sledeće sezone mogao da se vrati "na posao".

Murinjo je od 2008. do 2010. predvodio Neroazure sa kojima je dva puta bio prvak Italije i šampion Evrope, a ukoliko se vrati u stari-novi klub spreman je da da "popust", po kojem bi umesto 10, zarađivao 8 miliona evra.

Večeras (21.00) se nastavlja mrtva trka za Premijer ligu. Liverpul gostuje Sautemptonu, a kvota da će Crveni slaviti je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton - Liverpul

Da podsetimo, Portugalac je sredinom decembra napustio Mančester Junajted, a osim u Interu ranije je radio u Čelsiju, Real MAdridu, Portu, Leiriji i Benfiki.

VIDEO: Legendarni Žoze Murinjo stigao na meč Crna Gora - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem

    5. april 2019 | 12:04

    Juče je bio u Bajernu, danas u Interu, a sutra?

  • Zoran

    5. april 2019 | 09:13

    Trazi previse a malo daje ako je toliko dobar neka se pokaze u malom klubu osvoji prvenstvo sa slabijim kadrom e onda neka postavlja uslove ovako nece niko da rizikuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA