Žena mi je rekla: Ako potpišeš za Zvezdu, razvodim se od tebe! Ninković otkrio kako je ispunio san i zadržao ženu svog života

Nekadašnji vezista Crvene zvezde otkrio kroz šta je on prošao zbog nje

  • 1

Fudbaler Sidneja Miloš Ninković ima 34 godine i već je na zalasku jedne lepe karijere koja ga je na koncu odvela do daleke Australije.

On se u razgovoru za tamošnji portal Smh podsetio šta je za njega značilo to što je 2013. godine prešao u Crvenu zvezdu, ali i o drugim temama poput penala koji je 2017. godine je u finala A-lige dao gol Melburnu.

- To je jedan od najboljih osećaja u mojoj karijeri. To što sam uradio protiv Melburn Viktorija je verovatno najbolja stvar koju sam ikada izveo i osećao sam se neverovatno, najbolji momenat u mom boravku ovde - rekao je Ninković.

Foto: Marko Todorović

Iako je u trenutku dolaska u Beograd iz Evijana imao 28 godina i bio taman u godinama kada je obično zenit karijere igrača, Ninković je zbog toga bio srećan.

- Kad sam bio klinac, san mi je bio da igram za Crvenu zvezdu, nije bio da igram za Real Madrid ili Barselonu. Došao sam u klub, osvojio titulu posle sedam godina i to je bilo izvanredno - priča Ninković.

Prelazak u Zvezdu je bio višestruko rizičan, prvo jer je ona bila daleko od idealne situacije, a onda i zbog jedne "pretnje" Ninetove supruge.

- Supruga mi je rekla: Ako potpišeš za Crvenu zvezdu razvodim se od tebe. Imao sam i drugih ponuda, ali joj nisam rekao. Rekao sam da nemam drugih ponuda jer mi je san bio da zaigram za Crvenu zvezdu - prisetio se kroz šalu Ninković.

Foto: Marko Todorović

On je uporedio i duele Sidneja i Melburna sa okršajima beogradskih večitih rivala.

- Osećaš pritisak čak pet ili sedam dana pre utakmice. Osetio sam to samo kada sam igrao za Zvezdu protiv Partizana. Pred svaku veliku utakmicu osetiš mali pritisak nekoliko dana pred utakmicu. To sam osetio protiv Partizana i isto to sam osetio protiv Melburna - istakao je Ninković i dodao da bi voleo da završi karijeru u Sidneju.

VIDEO - Sveto trojstvo Vujadina Savića: Gol na derbiju, baklje i rakija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA