Partizanu sudi čovek kog je Bata Mirković javno prozivao, Zvezdi sudija koji je poništio čist gol Napretku protiv crno-belih!

Super liga delegirala arbitre za nedelju popodne

  • 3

Urtakmicama 30. kola, koje su na programu u nedelju popodne, biće ''spuštena zavesa'' na regularni deo Super lige Srbije!

Svi mečevi počinju u 17.00 časova, osim utakmice između Crvene zvezde i Proletera koja je na programu dva sata kasnije.

A za taj meč delegiran je sudija Novica Anđelovski sa svojim pomoćnicima Jovanom Grujićem i Srđanom Minićem.

Novica Anđelovski Foto: MN Press

Anđelovski je pre nekoliko dana bio u centru pažnje zbog poništenog gola Napretka protiv Partizana.

Bila je to velika greška najpre njegovog pomoćnika koji je digao ofsajd, a zatim i njegova koji je tu odluku sa zadrškom prihvatio, iako se jasno videlo da Endiaje nije bio u nedozvoljenoj situaciji.

Kada već pominjemo Partizan, crno-belima će u Novom Sadu suditi Miloš Đorđić koji je u septembru prošle godine bio na udaru tadašnjeg trenera kluba iz Humske Zorana bate Mirkovića.

- Konkretno, ovaj mladi gospodin koji je sudio ovu utakmicu nam je sudio i protiv Mačve. Ja imam pamćenje kao slon, ako vratimo film kako je lako dosudio taj penal protiv nas, a onda kako lagano opet nije to dosudio... Meni neke stvari ovde nisu jasne, odnosno, kristalno su mi jasne. Ako nama u srpskom fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema. Ja nisam iz te priče. Mnogo dugo igram fudbal i mnogo dobro ga vidim i osećam i retko šta može da mi promakne, a znam da namirišem stvari - rekao je Mirković posle meča sa Radom.

Đorđiću će na Karađorđu pomagati Svetozar Živin i Darko Savović, a dodaćemo još i to da Novak Simović sudi meč Čukarički - Mladost, Ilija Brdar sudi Dinamo - Radnik, Zoran Široki Radnički - Bačka, Bojan Nikolić Napredak - Zemun, Milan Ilić - Spartak - Rad i Igor Stojiljković Voždovac - Mačva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinez

    6. april 2019 | 05:20

    Milos Djordjic mlad, perspektivan...odlican sudija... Sto se Bate tice, ko gubi ima pravo da se ljuti...

  • Kacarevac

    5. april 2019 | 20:17

    Komso Novice imas cast da sudis sampionima, bice goleade. Proslo kolo Partizanu, ovo Zvezdi,pa zna se ko je najbolji sudija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA