≫ 

Voša naoštrena pred gostovanje Partizana: Nema kalkulacija, hoćemo pobedu i plejof!

Krivokapić veruje u svoj tim pred derbi "Stare dame" i crno-belih

  • 7

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić, pred duel protiv Partizana, kaže da je od svojih igrača očekuje da pokažu kvalitet i odvedu novosadsku ekipu u plej-of Superlige Srbije.

- Posle svega što se dešavalo verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo uoči poslednjeg kola regularnog dela biti u situaciji da se borimo za plej-of. Ipak, mi koji smo bili direktni učesnici, sve vreme smo verovali i zato nema lepše utakmice od ove pred nama.

Sastajemo se sa velikom ekipom i klubom sa tradicijom koju poštujemo, ali ne treba da ih precenjujemo. Nalazimo se u mini-seriji, imamo dosta samopouzdanja i verujemo da na našem stadionu možemo da se izborimo za plej-of - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Šef stručnog štaba Vojvodine svestan je da bi svaki drugi rezultat osim pobede "Stare dame" verovatno vodio u plej-aut.

- Ne bavimo se kalkulacijama i pripremamo se tako da od prvog minuta pokažemo protivniku da želimo sva tri boda, jer samo pobeda nas sigurno vodi u plej-of. Drugog izbora nemamo i zato se za tri boda moramo boriti svim raspoloživim snagama - dodao je on i pozvao navijače Vojvodine da, pored severne, ispune i zapadnu tribinu stadiona.

Prema njegovim rečima fudbaleri Vojvodine ove sezone su mnogo bili osporavani, ali da se i pored toga vidi kvalitet.

- Nedostajalo je samopouzdanja, bez čega ne možete da igrate fudbal. Verujem da su oni konačno postali svesni svoje vrednosti, a ovo im je idealna prilika da pokažu ko su i šta su - zaključio je Krivokapić i defanzivnu liniju Partizana označio kao slabiji deo tima.

Utakmca između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu "Karađorđe".

VIDEO - Evrogol Bambija Tošića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    6. april 2019 | 10:06

    To vam nece biti problem jer se mi raspadamo po svim savovima...ni igre ni vizije...uprava napolje

  • Cubaka

    6. april 2019 | 09:54

    Tako je "Voso", "zgazi ih". Samo problem ce biti kao i uvek sudije, ako se sa tim nekako izborite ova grupica nazovi fudbalera koji vam izidju na teren nece vam biti problem.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. april 2019 | 09:34

    Није ми јасно што се сви "оштре и прете" лаворашима кад сви знамо како моћну екипу имају. Бамби, Лола,Илић, онај голман како беше име...па врхунски, немају ни 200 година још заједно😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA