≫ 

Tadić je najbolji igrač meseca u Holandiji, a jedan podatak pokazuje koliko je perfektno odigrao! (FOTO)

Bravo za Dušana

  • 2

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić proglašen je najboljim igračem čitave Eredivizije za mart, objavljeno je na zvaničnom sajtu najjačeg holandskog takmičenja.

Tadić je tokom prošlog meseca dao četiri gola, upisao jednu asistenciju i stvorio 14 šansi za pogodak uz neverovatan podatak da okvir gola nije promašio nijednom!

Ajaks je tokom marta eliminisao Real Madrid u Ligi šampiona posle preokreta u revanšu 4:1, ali je povećao i šanse za titulu u Holandiji pobedom nad direktnim konkurentom, ekipom PSV Ajndhovena pre samo šest dana.

Srbin je bio centralna figura u obe utakmice, a onom protiv Reala je skrenuo pažnju na sebe i daleko šire od Eredivizije i pokazao da zaslužuje šansu i u jačim klubovima od Kopljanika.

Dušan je ove sezone dao 20 golova i ima osam asistencija i sada i njega i Ajaks u Ligi šampiona očekuje veliko iskušenje - Juventus i Kristijano Ronaldo. U Erediviziji su ostala još dva kola do kraja, a Ajaks ima dva boda manje od PSV-a.

Tadićev tim ima imperativ pobede i u meču sa Viljemom II (subota 16.30) i protiv Ekselziora 13. aprila ako želi da podigne trofej osvajaču Eredivizije posle pet godina.

Pobedom Barselone u večerašnjem (20.45) okršaju s Atletikom značila bi prakitčno da titula ostaje na Nou Kampu. Kvota na keca je 1,80, a na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Atletiko Madrid.

VIDEO - Tadić: Pepe mi se nije izvinio za gaženje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    6. april 2019 | 11:54

    U Holandiji je ostalo još 6 kola do kraja Tadić - number 1!!!!!

  • Linz

    6. april 2019 | 16:36

    Voleo bih ga vidjet u Realu jer pripada toj klasi, Dule je pravi, puno srece u karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA