≫ 

Hrvati se ne potresaju zbog reči Kneževića: Pa šta ako je igrao za Vatrene, može da igra za Srbiju i koga hoće!

Kneževićev trener poručio da može da bira za koju će zemlju da igra

  • 3

Dinamovac Bojan Knežević izazvao je buru u regionu rekavši da bi mogao da zaigra za Srbiju kao senior, iako je prošao mlađe selekcije Hrvatske.

Iz Fudbalskog saveza Srbije je u međuvremenu stigla informacija da fudbalera, kog je Dinamo pozajmio Lokomotivi, niko iz FSS nije kontaktirao, a sada su se oglasili i u Kneževićevom klubu.

- Ne znam šta bi trebalo da ja kažem tu. Njegovo je lično pravo da bira za koga će igrati. Ne bih to previše komentarisao, to je njegova stvar - rekao je trener Lokomotive Goran Tomić, a prenosi Jutarnji list.

On je objasnio i da igranje za mlađe selekcije jedne zemlje, ne znači da se fudbaler ne može predomisliti. U Srbiji je pomalo sličan slučaj bio Miloš Degenek koji je igrao u mlađim selekcijama Srbije, a onda se odlučio za seniore Australije.

Sjajnom serijom Ajntraht je došao do 4. mesta, ali da bi se tu zadržao mora da pobeđuje u paklenoj konkurenciji. Danas od 15.30 tim pun Srba gostuje Šalkeu, a kvota na dvojku je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šalke - Ajntraht.

- Bio je standardni mladi reprezentativac Hrvatske, pa ako je igrao za Hrvatsku, onda svakako može igrati i za neku drugu državu. Ali, ne bih ja o tome više govorio, on mora dobro da proceni i da odluči. Sve je to stvar njegovog izbora - smatra Tomić.

Knežević ima 22 godine, smatra se talentovanim fudbalerom, ali je imao problema sa povredom pa je čak i u Lokomotivi pao u drugi plan.

VIDEO - Zagrevanje Srbije pred Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA