≫ 

Zvezda vodi decu na kamp: Dođite na Proleter i osvojite nagradu

Petoro dece treba da dođe na utakmicu u nedelju i oproba svoje prognozerske sposobnosti, pa da posle pokaže fudbalske

  • 0

Najmlađi navijači Crvene zvezde, uzrasta od osam do 12 godina moći će da dobiju učešće na kampu crveno-belih ako dođu sa roditeljima na utakmicu između Zvezde i Proletera u nedelju.

Zvezda igra poslednji meč regularnog dela sezone u nedelju od 19 časova, a dečaci koji žele na kamp dolaze sat vremena ranije na zapad stadiona "Rajko Mitić".

Kod Red star šopa treba da pogode ko će biti strelac gola za Zvezdu i u kom minutu utakmice. Onaj ko pogodi tačno, ili bar najpribližnije (ako golova bude), dobiće nagradu ubrzo posle meča jer će tada već biti proglašen pobednik.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali bi danas (18.00) mogao da zagorča život velikom rivalu Milanu koji se bori za Ligu šampiona. Kvota na keca je 1,70, a na duplu šansu X2 2,14. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

To će biti prvi od ukupno pet dobitnika nagradnog kampa, a ostala četiri će imati svoju šansu na četiri Zvezdine utakmice u plejofu Superlige (osim one s Partizanom). Termin kampa je od 8. do 13. jula u Beogradu.

Klub iz Ljutice Bogdana organizuje kamp "Ostvari svoje snove - postani Zvezdina zvezda" i podseća da je broj mesta ograničen, te da će osim u Beogradu biti organizovan i u Beču, Moskvi, Kandi, Termama Čatež i u Čikagu.

Ovaj kamp je namenjen deci uzrasta od osam do 16 godina, a za one od 12 do 16 prvi put će biti organizovan prema pozicijama u timu i za njih će se deca posebno obučavati.

VIDEO - Zlatna generacija donela "ušatog" pred Sever na nagovor Deja Savićevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA