≫ 

Pavkov objasnio kako je dobio crveni karton protiv Nemačke: Ovo su dva razloga što je Sane završio na zemlji!

- Delovalo je daleko oštrije, nego što stvarno jeste - rekao je napadač Zvezde

  • 4

Milan Pavkov je u nedavnom meču protiv Bačke stigao do dvocifrenog broja golova za Crvenu zvezdu u Super ligu, nakon što je mrežu tadašnjeg domaćina ''načeo'' u 6. minutu!

Kada na to dodamo da je bio i strelac ona dva protiv Liverpula, jasno je da gorostasni napadač iza sebe ima odličnu sezonu. Otuda i ne čudi što je nedavno debitovao za reprezentaciju Srbije, mada će taj debi protiv Nemaca pamtiri po crvenom kartonu.

Nespretno je udario Leroja Saneau finišu meča, a u razgovoru za Sportski žurnal je otkrio šta se tačno desilo tom prilikom u Volfsburgu.

- Nepažnja i njegove brze noge su učinile svoje. Delovalo je daleko oštrije, nego što stvarno jeste. Nisam imao nameru da udarim Sanea, već da zagradim loptu, ali dogodilo se suprotno - rekao je Pavkov i dodao:

- Momci su dobro odradili nekoliko minuta bez mene, dobro pokrili nedostatak igrača. Zahvalio bih se što nisu upropastili moj debi, već do kraja zadržali remi. 

Podsetimo, zvezda u nedleju od 19.00 časova (TV Arena Sport) igra protiv Proletera kod kuće, a očekuje se da Pavkov bude starter na tom meču.

VIDEO: Pavkov teroriše golmane 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    6. april 2019 | 14:44

    Ma da, Sane je kriv što je brz. Samo još da je bio Stojković da objasni ko je tu gazda i sve bi bilo kompletno.

  • Linz

    6. april 2019 | 15:04

    Grubo je isao na igraca to mu se videlo po izrazu lica, dobro je svabo prosao, velika sreca i dobro za Pavku da ga nesanja.

  • Dex

    6. april 2019 | 16:05

    Mislim da je iskren pa igra samo namestene utakmice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA