≫ 

Super liga pomera večiti derbi između Zvezde i Partizana, ''ceh'' platili mečevi polufinala Kupa Srbije?

Radi se na tome da se derbi igra u nedelju umesto u četvrtak, što bi značilo da će se prve utakmice polufinala Kupa najverovatnije igrati 24. aprila umesto sedm dana ranije

  • 7

Televizija Arena Sport javlja - 160. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana biće pomeren, kao i kompletno drugo i treće kolo plej-ofa!

Umesto u četvrtak 25. aprila, meč između Zvezde i Partizana biće odigran u nedelju 21. aprila! Kao i kompletno kolo!

To automatski znači da će se drugo kolo plej-ofa igrati u sredu 17. aprila za kada su bili planirani mečevi polufinala Kupa Srbije. A oni su, s druge strane, pomereni za sredu 24. april, dan pred početak Vaskršnjih praznika.

Ovu vest u svom izdanju od utorka prenosi i Sportski žurnal koji navodi da odluka nije konačna i da bi saglasnost o predlogu trebalo da kaže Fudbalski savez Srbije koji je zadužen za kalendar takmičenja.

Foto: Promo

Ipak, čini se da je ovo najrealnije rešenje i da ćemo u sedam dana gledati čak tri utakmice plej-ofa.

Zvezda će najpre dočekati Radnički iz Niša u subotu, potom ide u goste Čukaričkom, a onda sledi večiti derbi.

Partizan će u subotu 13. aprila dočekati Čukarički, potom će crno-beli gostovati u Nišu, pa ih zatim očekuje meč na Marakani.

>>> Liverpul se bori za trofej u Premijer ligi i Ligi šampiona, pa će želeti da večeras (21.00) protiv Porta na Enfildu završi veći deo posla u četvrtfinalu LŠ. Kvota da će Crveni slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Porto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari a bilo koji(es(kimi))

    9. april 2019 | 07:34

    Idemo jako.Da puknemo sa manje od 3 razlike i dobijemo novu 5.grupu pa sledece godine u kup lepe Lane(pevaljka jaca od Brene)

  • Cubaka

    9. april 2019 | 08:14

    Ovo nije korektno prema Partizanu, mnogo su umorni, psihicki nestabilni, u sedam-osam dana tri utakmice, nece imati vremena ni da odu u bioskop, strasno, ocekuje se hitno saopstenje od dr. mr. Vuletica uz nekoliko citata iz Gorskog Vjenca.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. april 2019 | 07:41

    Гробари би најрадије променили термин целог првенства. Овако, све им једно кад се игра. За њих је, пиши пропало

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA