Mesi i ekipa Barse u Mančester došli u odelima od 5.000 evra (VIDEO)

Katalonci protiv Junajteda igraju u sredu od 21.00 čas

  • 2

Igrači Barselone sleteli su u utorak u Mančester, gde će u sredu od 21 čas igrati utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Junajteda.

Sama pojava igrača ''katalonskog kluba'' skreće pažnju, ali ovoga puta čelnici Barse potrudili su se da njihove zvezde zasijaju još većim sjajem.

printscreen: instagram/fcbarcelona

Sve prisutne impresionirali su svojim odelima od skoro 5.000 evra.

Lionel Mesi, Luis Suarez, Filip Kutinjo i ostali igrači Blaugrane nosili su odela američkog kreatora Toma Brauna (Thom Browne) pri sletanju na mančesterski aerodrom.

 
 
 
View this post on Instagram
👋 Hello mate! 🇬🇧A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Ousmane Dembele, koji se bori sa povredom tetive koljena, nalazi se među putujućom strankom, iako nije dobio dozvolu za igranje zbog medicinskih razloga.

Posle pobede na Atletiko Madridom 2:0 i nizom bez poraza od 23. januara Barselona je možda blagi favorit u ovom dvomeču.

Bivši igrač oba tima Zlatan Ibrahimović smatra da će meč biti - Veoma atraktivan za gledanje!

- Mislim da će to biti veoma zanimljiv dvoboj. Dva velika kluba igraju jedni protiv drugog. Oba kluba su sa bogatom istorijom i bi će zanimljivo ih gledati. Oba tima imaju fantastične igrače, pa da vidimo ko će biti bolji na dan utakmice. Kad imate Mesija, koji pravi razliku u svakoj igri koju igra, uvek ste favorit. To nije tajna. Očigledno je da u Junajtedu postoji (Pol) Pogba koji pravi razliku tamo. Mislim da će to biti bitka između Pogbe i Mesija, i ako je fudbal kolektivni sport. Mislim da je sve ipak u timu, a ne u pojedincima, ali to su igrači koji ipak prave razliku - zaključio je Ibrahimović.

>>> Ima li Mančester Junajted, posle PSŽ-a, snage za još jednu senzaciju? Večeras u 21.00 na Old Traford stiže Barselona. Kvota na keca je 3,80, na iks 3,45, a na dvojku 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA