≫ 

Srpski fudbaler pretučen na poluvremenu, njegov trener tvrdi: Policija gledala brutalan napad u svlačionici!

Incident na utakmicu u Batajnici

  • 7

Meč između BSK-a iz Batajnice i Sopota, u okviru 20. kola Zonske lige Beograd, ostaće upamćen po tome što se na poluvremenu dogodio fizički sukob u svlačionici!

Tako tvrdi Sportski žurnal koji prenosi i izjave trenera Sopota Vladana Žujovića, dok je u centru napada bio napadač gostiju Vuk Lazić.

BSK je slavio rezultatom 3:0, a Žujović je posle meča rekao:

- Senku na pobedu domaćina bacio je incident koji se desio na poluvremenu. Naš napadač Vuk Lazić je celo prvo poluvreme bio meta protivničkih igrača i publike koja ga je ceo meč provocirala. U poluvremenu sam pokušao da ga smirim i spremim za drugo - rekao je Žujović i nastavio:

- U tom revoltu, lupio je vrata svlačionice domaćina posle čega je usledio brutalan napad nepšoznatih lica koji su ga pretukli naočigled svih prisutnih. Tu su stajala i dvojica policajaca koji su sve to posmatrali. Želeo bih kao trener da skrenem pažnju da se takve stvari nikad ne ponove na terenu i da ovaj zverski napad ne prođe nekažnjeno ili bez posledica.

>>> Kvota da će se Dušan Tadić večeras protiv Juventusa upisati u listu strelaca je 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijale vezane za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане Земун

    10. april 2019 | 11:47

    И? Шта је урадила полиција? Ништа.А и зашто би. Дозвољено им је да немају обавезу. Али имају сасвим добре плате за тотални нерад.

  • Vuk🐺

    10. april 2019 | 14:43

    Sramota!Ovo ima samo kod nas i u Kolumbiji. I opet fudbalski savez se ne oglašava,a kamoli da će da pokuša da reši ovo.

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    10. april 2019 | 14:57

    SKANDAL!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA