≫ 

Rodrigez bi voleo da igra u Napoliju, Ronaldo je mnogo toga promenio u Italiji!

Nepoželjan u Minhenu, Kolumbijac bi hteo u Seriju A?

  • 0

Fudbaler Bajerna iz Minhena na pozajmici iz Real Madrida Hames Rodrigez je rekao da bi voleo u Napulj, javljaju italijanski mediji.

Rodrigez je u poslednjim mesecima dvogodišnje pozajmice posle čega će se teško naći mesta za njega u timu Zinedina Zidana.

- Moja ćerka Danijela mi kaže da je Hames u dobrim odnosima sa Karlom Anćelotijem i da bi voleo da opet igra kod njega - rekao je Erman Ospina, Rodrigezov tast.

- Verujem da bi jednog dana voleo da igra u Italiji za veliki klub kao što je Napoli. Svi kolumbijski igrači bi voleli iskustvo Serije A. Atraktivnost tog prvenstva se povećala dolaskom Kristijana Ronalda u Juventus - kaže Ospina.

Mada Bajern ima opciju da ga kupi za 35 miliona evra, tim iz Minhena će takođe razmatrati druge opcije, jer Kolumbijac nije po meri treneru Bajerna Niku Kovaču.

Rodrigez je ove sezone dao sedam golova na 25 utakmica za nemački klub. Pre toga je tri sezone nosio dres Reala i učestvovao je u osvajanju dva trofeja Lige šampiona. Međutim, u poslednjoj sezoni u Madridu je odigrao samo 13 utakmica.

Inače, Rodrigez je igrao za Karla Anćelotija i u Realu i u Bajernu, do Italijanovog odlaska iz oba kluba.

VIDEO - Tužna sudbina Emilijana Sale, da li je moralo ovako?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA