≫ 

Partizanu i Radničkom preti oduzimanje bodova! Kokeza najavio drakonske kazne i "italijanski scenario" u Superligi

Prvi čovek srpskog fudbala smatra da je potrebno povećanje kazni, kako bi se sprečile nečasne radnje

  • 65

Predsednik FSS-a, Slaviša Kokeza, dao je intervju za Sportski žurnal u kome je, odgovorio Vladimiru Stojkoviću, otkrio šta se desilo sa pozivom za Marka Grujića i zašto se kaje zbog Luke Milivojevića, ali je istakao i da su tri utakmice srpskog fudbala pred Disciplinskom komisijom.

U pitanju su utakmice Proleter - Radnički i Partizan - Dinamo iz Superlige Srbije, kao i utakmica Zlatibor - Sinđelić u okviru Prve lige Srbije.

Kokeza je rekao da očekuje najoštrije kazne do kraja meseca, ali i da postoji mogućnost oduzimanja bodova, kao i start narednog prvenstva sa bodovnim minusom, kao što je to slučaj u Italiji i još nekim zemljama kada se klubovi bave nečasnim radnjama.

- Mislim da će do kraja meseca biti izrečene najoštrije kazne. Ne mogu da prejudiciram nešto što je na organima Disciplinske komisije, postoji mogućnost oduzimanja bodova sada ili za sledeću sezonu, da neki klub startuje sa 'minus šest' ili 'minus 12', kao što se dešava u Italiji i drugim zemljama. I kad neki klub bude sankcionisan velikim novčanim kaznama od tri, pet ili deset miliona dinara, zapitaće se da li da im padne na pamet da se bave nekim radnjama koje nisu u skladu sa pravilima - rekao je Kokeza.

Trenutno tabela posle podele bodova izgleda ovako: Zvezda 42, Radnički 38, Partizan 27, Čukarički 27, Mladost 23...

Pogledajte srdačan pozdrav Krstajića i Kokeze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    11. april 2019 | 11:53

    Svima koji pisu da se ovo radi da bi Zvezda bila prva cu samo reci da su isfrustrirani navijaci malog propalog kluba i preporucio bih im knjigu Lotara Mateusa da vide postenje svog kluba i neka procitaju izjavu svog kapitena Sase Ilica zasto nije hteo na funkciju u klubu, a Zvezda ima ubedljivo najjaci igracki kadar i nije joj potrebna nikakva pomoc sa strane, zato "crknite" od muke i nastavite da kmecite.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. april 2019 | 11:30

    Колико голова, пута 2 бода. Нпр. Пртз- Динамо 6:1 одузимање 12 бода на,почетку првенства. Па нек им се опет склањају...

  • Boki

    11. april 2019 | 12:36

    Nemojte da im oduzimate bodove, dodajte im ih da bude malo zanimljivije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA