≫ 

Javio se Đani Ćurčić, otišao je iz Vranja zbog engleske Premijer lige!

Ekscentrični Ćurčić ne miruje, novi angažman je na pomolu

  • 9

Nije se Saša Ćurčić dugo zadržao u Vranju gde je sa velikim entuzijazmom krenuo u trenersku avanturu uz Dragana Antića. Njegova nova stanica u karijeri biće, po svemu sudeći - Engleska!

Iako u četvrtak nije bilo detaljnijih informacija o Ćurčićevim planovima posle one da je napustio tabor Dinama, Sportski žurnal prenosi da je boravak u Vranju definitivno završen, te da su otvorene nove opcije za Đanija u mladoj trenerskoj karijeri.

Uz odlazak iz Dinama, zahvalio se na svemu Vranjancima, za pruženu priliku i iskustvo koje će mu koristiti za dalju karijeru.

- U vranju mi je bilo odlično, pun sam utisaka u protekla dva meseca, zahvalan sam svima, počev od rukovodstva kluba, navijača i igrača. Moja želja je jasna, da u plej-autu izbore opstanak u Superligi - kaže Ćurčić za Žurnal.

Sledeća stanica je dobro poznato mesto.

- Vraćam se u Englesku, u Kristal Palas, imam svojih planova u karijeri - kaže Ćurčić.

Podsetimo da je Ćurčić pre dolaska u Vranje radio u fudbalskoj akademiji Palasa, sa mlađim kategorijama. Sada želi viši nivo.

- Tačno je da sam dugo bio tamo, međutim, nadam se, imam obećanje i dogovor da ću ovoga puta biti trener u prvom timu Kristal Palasa.

VIDEO: Nedavno smo bili u Vranju na treningu Dinama uz komandu Saše Ćurčića 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    12. april 2019 | 09:11

    Ko sa ovim likom pravi ozbiljan poso taj je gori od njega sigurno.

  • Veteran

    12. april 2019 | 08:43

    Ovaj se ponaša kao neki klinac, pobegao od kuće.. pa ga traže..

  • TRENER

    12. april 2019 | 11:25

    U pravu je.Ima 2 meseca iskustva,vise nego Krstajic pa se nadamo da ce uskoro pojacati strucni stab reprezentacije Srbije.To Dzani zasluzuje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA