Svi pričaju da će Nejmar na leto u Real ili Barsu: Njegov otac je otkrio kakva je dalja sudbina Brazilca!

Zvezda PSŽ-a ostaje na Parku prinčeva smatra Nejmar Santos senior

  • 1
Nejmar u društvu svog oca, Nejmara Santosa; Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Prva zvezda Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar nema nameru da napusti klub predstojećeg leta, kaže njegov menadžer i otac Nejmar senior.

On je na taj način odbacio navode da će se Nejmar vratiti u Španiju u velikom transferu u Real Madrid ili opet u Barselonu.

- Imamo dugačak ugovor sa PSŽ-om, a tek smo u drugoj sezoni koja nije ni završena. Uvek će da postoje priče oko njegovog odlaska, ne možeš da imaš Nejmara, a da drugi klubovi ne sanjaju o transferu - rekao je Nejmar senior za RMC.

Prema njegovim rečima odlični fudbaler ima želi da ostane u Parizu i sledeće sezone.

- Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz PSŽ-a, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule - zaključio je.

Nejmar je leta 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordan transfer od 222 miliona evra, koliko je tada iznosila izlazna klauzula.

Takav potez napravio je pomenutnju na tržištu i svim igračima drastično su skočile cene, pa je tako Barselona kao zamene potpisala Usmana Dembelea za 105 miliona i Filipea Kutinja za 160 miliona.

VIDEO: Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    12. april 2019 | 12:38

    Ako misli da moze da osvoji trofej u plastici onda se zeznuo bolje da ide u neki klub sa bogatom istorijom ali dobro vidi se da mu je dupe zinulo za parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA