Lalatović besneo na četvrtog sudiju zbog penala za Zvezdu: Raspravljao se 15 minuta, pa nezadovoljan otišao na poluvreme (VIDEO) (FOTO)

Lalatović nije mogao da se pomiri sa sudijskim odlukama

  • 7

Trener Radničkog iz Ništa, Nenad Lalatović žestoko se raspravljao sa Momčilom Markovićem, četvrtim sudijom meča Crvene zvezde i Radničkog kada je glavni arbitar Novak Simović dosudio jedananesterac za domaćina na stadionu Rajko Mitić.

Foto: Marko Jovanović

Ričmond Boaći je pogodio za 1:0 u 23. minutu, a Lalatović je besneo na Markovića jer Simović nekoliko minuta ranije nije svirao penal za Radnički. Tada je vezista Zvezde Branko Jovičić blokirao šut Damira Kojaševića, ali pritom igrao i rukom.

Foto: Marko Jovanović

Zvezda je do kraja poluvremena dobila još jedan penal kada je golman Borivoje Ristić oborio Marka Marina i tako presekao solo prodor Nemca. Lalatovićevu reakciju posle prvog gola beogradskih crveno-belih možete videti u snimku na početku teksta.

Foto: Marko Jovanović

VIDEO - Zvezda povela protiv Radničkog iz - penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    13. april 2019 | 19:42

    Više ne treba igrati kladionicu za pobjedu ili eventualno poraz C.Zvezde ,već koliko će se penala svirati na utakmici.Sramota kakve je svirao ovaj danas.

  • Zasto?

    13. april 2019 | 20:20

    Ne pravi se, reci da ti je drago

  • Vojvoda PFC

    14. april 2019 | 17:03

    Strasan glumac,za oskara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA