≫ 

Partizan bez Stojkovića i Miletića protiv Radničkog u Nišu!

Prvotimci crno-belih u duelu sa Čukaričkim dobili suspendujuće žute kartone, ali oni ne važe za Kup Srbije već samo za plej of

  • 10

Iako se očekivao težak i neizvestan duel, kao pre desetak tada, Partizan je, za razliku od regularnog dela sezone, lako izašao na kraj sa Čukaričkim (3:0) u prvom kolu plej-ofa, ali su crno-beli ipak platili određenu cenu.

I to u žutim kartonima, pošto u narednom kolu, u kome tim iz Humske sledećeg vikenda gostuje Radničkom u Nišu, trener Savo Milošević neće moći da računa na golmana Vladimira Stojkovića i Nemanju R. Miletića.

Neće moći da pomogne timu u bitnoj utakmici u plej -ofu Foto: Nikola Tomić

Miletić je upisan u beležnicu sudije Novice Anđelovskog već u prvom poluvremenu, dok je Stojković “požuteo” u smiraju utakmice, čime su automatski dobili suspenziju za narednu utakmicu u plej-ofu Superlige.

Što se zamene za Stojkovića tiče, to će sigurno biti drugi čuvar mreže Filip Kljajić, jer je treći Aleksandar Popović još uvek mlad za tako važnu utakmicu, dok će u slučaju desnog beka Milošević ponovo morati da improvizuje, pošto mu rešenja koja je ponalazio dok je Miletić bio povređen nisu donela ništa dobro.

VIDEO: Milošević zadovoljan: Dobro je početi ovako, kupili smo mir

Sreća po stručni štab je činjenica da suspenzija ne utiče na takmičenje u Kupu Srbije, gde će crno-beli u sredu odmeriti snage takođe sa Nišlijama i to u polufinalu, koje se igra u sredu 17. aprila na stadionu u Humskoj od 18 časova.

VIDEO: Zakarić precizan, Partizan konačno efikasan protiv Čukaričkog

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. april 2019 | 13:49

    Што мислите да је ослабљен ако не брани ова "рупа" од голмана? Мада Хаскићу је све једно кога ће да "избуши".

  • Lud zbunjen

    14. april 2019 | 13:40

    Kec u Nišu!

  • Papilon

    14. april 2019 | 12:42

    Nece morati vracati pasos kada izgube, onaj isti koji je vratio, ili nije, ili jeste......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA