≫ 

Ovo je vest! Luka dao gol, a nije penal - i to Mančester sitiju! Majstorija Srbina protiv kandidata za titulu (FOTO)

Nastavio je kapiten Palasa golgeterski niz

  • 8

Luka Milivojević je postao glavna napadačka opcija Kristal Palasa, više nego siguran je bio do sada kao penaldžija, a u nedelju je otišao korak dalje - i to u u bukvalnom smislu. 

Nije sa 11 metara, ovog puta je bilo malo dalje, Milivojević je ne sjajan način pogodio donji desni ugao Sitijevog gola: loptu je je poslao pored "živog zida" Građana nakon "slobodnjaka" koji je izborio Mekarti.

Srbin je smanjio prednost gostiju na 2:1 u 81. minutu.

Podsetimo, deset golova iz penala dao je ove sezone naš fudbaler, ukupno 12 za londonski tim i, zanimljivo, dva puta je bio strelac protiv Sitija u tekućoj takmičarskoj godini  po čemu je jedinstven u ligi.

Nažalost, Siti je do kraja meča golom Hesusa potvrdio pobedu na "Selhrstu" od 3:1 i ostao u "tesnoj" trci za titulom sa Liverpulom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwery

    14. april 2019 | 17:08

    Zasto oterase oni slepci ovakvog igraca iz repke? E strucnjaci.

  • Baster

    14. april 2019 | 17:47

    Bilo bi MNOGO bolje sa njim u reprezentaciji,ali je Krstajić svoj egoizam i sujetu stavio ispred reprezentacije. Verovatno ćemo se plasirati na EP,ali to uopšte ne bi trebalo,sa ovakvim igračkim kadrom,smatrati uspehom. Mislim da bi mogli i do same završnice,ali ne verujem da je to izvodljivo sa Krstajićem. Voleo bih da grešim ali mi se čini da je on poslušni pijun,bez autoriteta i znanja..

  • Nusknvp

    14. april 2019 | 17:23

    Mogli bi i za Boacija tako da napisete..gol a da nije penal :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA