≫ 

Miha pokvario Montelin debi, Inter i Napoli dobili u gostima!

Bez golova na "Artemio Frankiju" na zadovoljstvo gostiju

  • 1

Siniša Mihajlović odlično je našpanovao Bolonju, srpski trener je uspeo da osvoji i bod na "Artemio Frankiju" protiv Fiorentine, pa je sada još bliži glavnom cilju - opstanku u Seriji A.

Bez golova završen je meč na debiju Vinćenca Montele na klupi Viole koja, ipak, ni sa "Aeroplaninom" nije uspela da dođe do prve pobede posle 17. februara.

Mihajloviću i Bolonji je u idealnom trenutku stiglo gostovanje u Firenci, u momentu kad je ekipa u najvećem ovosezosnkom naletu: u poslednjih šest kola, Bolonja je upisala četiri pobede, poraz, sada i remi koji znači korak bliže opstanku.

Tim našeg trenera sada ima tri boda više od prvog pratioca Empolija, koji u ponedeljak ima teško gostovanje u Bergamu protiv Atalante.

Bod više od Bolonje ima Udineze, a ni Đenova nije daleko sa 34. Sva tri tima su trenutno van zone ispadanja.

Foto: Tanjug/Ap

Naredni meč Bolonja igra kod kuće gde će tražiti ključne bodove spasa, protiv Sampdorije i direktnog rivala u borbi očuvanje statusa u eliti Empolija.

Meč u Firenci nije obilovao uzbuđenjima, a najveća su se desila u poslednjih dvadesetak minuta kada su oba tima imala primedbe na arbitražu zbog nedosuđenih penala. Prvi su se žalili iz tabora Fiorentine nakon pada Muriela u kaznenom prostoru gostiju, kada je Brazilac "naše gore list" Lijanko Vojnović startovao, ali ne kritično da dođe do kaznenog udarca.

Nedugo potom i Bolonja je imala šta da kaže na arbitražu, u šesnaestercu je pao iskusni Palasio, no dobio je samo opomenu za simuliranje.

Na kraju, Bolonja je mogla i do pobede, i to posle kiksa golmana Fiorentine Lafonta, koji je otišao skoro do centra da interveniše, pa je trčao nazad da spase gol koji je gađao Orsolini - srećom po ljubičaste uspeo je da sačuva mrežu.

Foto: Tanjug/Ap

Serija A, 32. kolo

Torino - Kaljari 1:1

(Zaza 52 - Pavoleti 74)

Fiorentina - Bolonja 0:0

Sampdorija - Đenova 2:0

(Defrel 3, Kvaljarela 53p)

Sasuolo - Parma 0:0

Kjevo - Napoli 1:3

Frozinone - Inter 1:3

u ponedeljak

Atalanta - Empoli 20.30

Igrano u subotu

SPAL - Juventus 2:1

(Bonifaci 49, Flokari 74 - Ken 30)

Roma - Udineze 1:0

(Džeko 68)

Milan - Lacio 1:0

(Kesi 79 pen)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA