Jović je ubica sa instiktom za gol: Španci ne prestaju sa hvalospevima za Srbina!

Jović je jedna od glavnih meta roka

  • 5

Interesovanje za srpskog internacionalca Luku Jovića sve je veće, pa tako španski mediji konstantno izveštavaju i daju nove informacije o njemu. 

Tako je sada, španska Marka objavila i razgovor sa njegovim nekadašnjom trenerom Goranom Đorovićem koji i mladom fudbaleru ima samo reči hvale.

- Najbolje kod Jovića je to što se prilagođava svemu. On je ubica sa odličnim instiktom za gol koji mnogo napreduje. Jović je momak koji, iako mlad, konstantno radi na sebi i ima mnogo samopouzdanja. Svi skauti su se uverili kako igra- rekao je Đorović i dodao.

- Jović je sa nama igrao u svakom sistemu, znam da ga prati mnogi klubovi, i ja, kao njegov nekadašnji trener, mogu o njemu sve najbolje da kažem. Suština je da on zna kako da bude profesionalac. Ne sumnjam da je pred njim velika budućnost, samo da bude strpljiv. 

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rds)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Akev

    15. april 2019 | 17:35

    Samo da ga nam ne upropaste! Ipak je još mlad i treba mu što više iskustva a Real nema milosti niti šta poštuje ( Casillas, Ronaldo) već samo gleda kroz novac..

  • Putin R.S

    15. april 2019 | 17:47

    Nikako u Barselonu

  • Barsaa 🔴🔵

    15. april 2019 | 19:24

    Samo Barsa Luka kakav crni real.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA