≫ 

Protiv Mančester junajteda idemo na pobedu, spremni smo za polufinale LŠ: Trener Barselone uveren u dobru igru svog tima!

Bez obzira na pobedu u prvom meču, BArselona će pokušati da dođe do novog trijumfa

  • 0

Fudbaleri Barselone i Mančester junajteda igraju meč četvrtfinala Lige šampiona u kojem španski tim ima prednost od 1:0. 

Pred revanš, trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde, istakao je da njegov tim mora da bude oprezan, podsećajući na preokret engleskog kluba protiv Pari Sen Žermena.

- Ove godine u Ligi šampiona Junajted je pobedio na tri od četiri gostovanja, a najskoriji je bio onaj protiv PSŽ-a u Parizu, kada su i izborili četvrtfinale. Ono čega se najviše pribojavam je njihovo stanje uma, odnosno psihološke pripreme, snage njihovih igrača i brzine. To su igrači koji dobro zauzimaju prostor što nikako ne smemo da im dopustimo, jer su veoma tačni i efikasni - rekao je Valverde.

Velika borba vodila se u prvom meču dva tima; Foto: Tanug/AP

Velverde je dodao da je njegov tim spreman da uđe u polufinale.

- Ne plašimo ih se. Entuzijasti smo i spremni smo da se borimo za plasman u polufinale Lige šampiona. Znamo da igramo protiv velikog kluba, sjajnim timom i svašta se može desiti. Oni su dobar tim, ali i mi smo. Na kraju je nagrada polufinalne, a mi to želimo - rekao je Valverde.

Bez obzira na pobedu u prvom meču, on kaže da njegov tim neće čuvati rezultat, već će pokušati da upiše novu pobedu.

- Kao i u svakoj utakmici, mi ćemo pokušati da nametnemo naš stil igre. To znači da ćemo ići na pobedu, ne da branimo rezultat. To bi bilo apsurdno - zaključio je Valverde.

da podsetimo, revanš utakmica Barselone i Mančester junajteda igra se u sredu od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA