≫ 

Milivojević otkrio da nije rekao zbogom reprezentaciji Srbije!

Fudbaler Kristal Palasa otkrio da će se vratiti u reprezentciju Srbije

  • 13

Kako prenosi Sportski Žurnal, fudbaler Kristal Palasa, Luka Milivojević je rekaoda nije još završio sa reprezentacijom Srbije iako trenutno ne želi da igra dok je selektor Mladen Krstajić.

Kako Žurnal prenosi, Milojević je istakao da mu je čast da igra za svoju zemlju, ali da je trenurno takva situacija.

- Nisam rekao zbogm reprezentaciji - rekao je Milivojević.

Opširniji intervju pročitajte u Žurnalu.

Podsetimo, Luka Milivojević ostao je dosledan u stavu da, dok Krstajić kormilari reprezentacijom, njega neće biti u nacionalnom timu. Ne želi kapiten Kristal Palasa da, kako kaže, bude u istoj priči sa ljudima koji trenutno "vedre i oblače" Savezom, zaključno sa aktuelnim selektorom zbog kojeg je na "crnoj listi".

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

U nedavnom opširnom razgovoru za list Ekspres, Luka se još jednom osvrnuo na aktuelna dešavanja u reprezentaciji, njegov status i razmišljanja na tu temu.

-  Aktuelni srpski selektor i neki ljudi iz FSS-a. Oni su me ubedljivo najviše povredili kao čoveka. Nikad mi se nije desilo da neko izađe u javnost i da tako drsko i bezočno saopšti čiste laži o meni. Da je u pitanju fudbalska priča, ok, to bi bila polemika, ali ovo što su uradili i te kako prelazi granice dobrog ukusa - kaže Luka još jednom na temu rascepa sa nacionalnim timom, odnosno njegovim rukovodećim delom.

Povratak u reprezentaciju je definitivno odložio za neka srećnija vremena, uz neke bolje ljude.

- Na tu temu sam već sve rekao. Žao mi je što je tako, što se sve ovo dešava, ali protiv sebe ne mogu. Za Srbiju ću, obećavam i ponavljam, igrati kada me pozove, ako me pozove, selektor reprezentacije, uz uslov da to nije ovaj koji danas obavlja dužnost. Sa ovim ljudima posle svega ne mogu da budem u istoj priči.

VIDEO: Krstajić se kiselo nasmejao na pitanje o Luki Milivojeviću i Marku Grujiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. april 2019 | 06:32

    Bravo Miloje tako se to radi. Dosledan svoje odluke da kod neznalice i lazova ne igras.

  • lemi

    16. april 2019 | 07:15

    ajde dosta vise sa njim, ko da je ronaldo...

  • Racki

    16. april 2019 | 07:03

    E sad kad si video da nam ide bez tebe sad bi da igras e pa bato...kad mogu kutinjo draksler dibala isko asensio ozil sancez da sede na klupi mozes i ti u tamo neki palas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA