Grbić pred gostovanje Partizanu: Pokazaćemo celoj Srbiji i bivšoj Jugoslaviji kakav fudbal igramo (VIDEO)

Krilo Nišlija smatra da je duel u Humskoj samo prvo poluvreme

  • 10

Fudbaler Radničkog iz Niša, Petar Grbić veruje u svoju ekipu pred gostovanje Partizanu u Kupu Srbije (18.00, Arena sport 1).

On ističe da njegov tim igrati hrabro, na gol više i da će pokušati da pokaže čitavoj Srbiji i bivšoj Jugoslaviji da igraju dobar fudbal.

- Očekuje nas teška utakmica, sa protivnikom koga dobro znamo. Očekuje nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu u prvenstvu. I nama i njima je ova utakmica sve u ovoj sezoni. Spremamo se za nju kao i za svaku drugu, iako je najbitnija. Ovaj poraz od Zvezde nas nije ni malo udrzmao, pogotovo zbog načina na koji smo izgubili. Da smo dobili penal na 0:0, bio bi drugačiji tok i ishod utakmice. Ovako kada dobijete dva gola protiv Zvezde, teško je vratiti se. Ponavljam, nije nas ništa uzdrmalo i to ćemo pokušati da pokažemo sutra - konstatuje Grbić i nastavlja u istom tonu.

Petar Grbić; Foto: MN Press

- Što se tiče Partizana, promenili su trenera i čim su imali malo veću pauzu, ostvarili su sjajan rezultat protiv Čukaričkog i pobedili sa 3:0. Međutim, mislim da nema mnogo tajni među nama. Idemo da igramo otvoreno, ne samo da postignemo gol i da izgubimo, već da pokažemo celoj Srbiji i bivšoj Jugoslaviji da igramo dobar fudbal i da ostvarimo povoljan rezultat. Sutra je samo prvo poluvreme, i mi i Partizan možemo da damo gol dva gola u gostima i kod kuće, ima još jedna utakmica. Mi idemo da izvučemo dobar rezultat za to prvo poluvreme - zaključio je Petar Grbić.

VIDEO: Petar Grbić: Radnički može da napadne titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    16. april 2019 | 15:45

    Videsmo mi taj fudbal za vikend na pecurkani. Pametnom dosta

  • Lepi

    16. april 2019 | 15:45

    Ko sme da protiv Zvezde svira penal kod rezultata 0:0.Ti I Lalatovic se pravite ludi,kao eto??

  • Dragan

    16. april 2019 | 15:51

    Citam komentare i neverujem sta Zvezdasi pisu. Radnicki protiv Zvezde se bori za sansu za prvo mesto a oni kao da su dosli na izlet bez umaranja i bez borbe i zara cuvaju se za kup. A pogledajte sve ekipe koje je Lalatovic vodio protiv Zvezde... I kada su igrale bolje i kvalitetnije protiv Zvezde nisu uopste igrali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA