≫ 

Strašna tragedija: Obesio se bivši fudbaler Zvezde!

Miloš Drobnjak je preminuo u 41. godini života

  • 16
Miloš Drobnjak u duelu sa Matijom Kežmanom; Foto: MN Press

Bivši fudbaler Miloš Drobnjak, koji je tokom karijere igrao za mlađe kategorije Crvene zvezde, izvršio je samoubistvo, saznaje Telegraf.

On je pronađen obešen na tavanu porodične kuće u Ugrinovcima, i na taj način je okončao svoj život u 41. godini života. On je izvršio samoubistvo u ponedeljak, a tek danas je pronađeno njegovo beživotno telo.

Nekadašnji fudbaler, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi u čuvenoj generaciji sa Dejanom Stankovićem, Pericom Ognjenovićem, Nenadom Lalatovićem, Goranom Drulićem...), kasnije je seniorsku karijeru nastavio u Milicionaru, Spartaku, Budućnosti iz Podgorice, da bi zatim nastavio karijeru u Belorusiji, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Bugarskoj...

Miloš Drobnjak u dresu Zvezde; Printskrin: Youtube/mdrobnjak

Penzionisao se 2009. godine, a poslednjih nekoliko godina vodio je bitku za život svoje supruge, koja se teško razbolela, pa je imao finansijske probleme i pokušavao je da obezbedi lečenje svoje izabranice.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijač Partizana

    16. april 2019 | 16:20

    Moje iskreno saučešće porodici i klubu

  • Rola

    16. april 2019 | 16:52

    Saučešće porodicistvarno je žalosno zašto Zvezda nije pomogla bio je jedan od boljih fudbslera, tuga je velika počivaj u miru. Svaki pravi grobar skida kapu za pruženo u derbijima.

  • Nenad

    16. april 2019 | 18:11

    E moja drzavo moja bedo... Svi su ti bitniji od bolesnih ljudi, ljudi moraju da prose i mole da se lece dok vi placate sendvice, autobuse, svajcarce, dajete izmisljenje poslove svojim ljudima... Iskreno saucesce porodici.. Drzite se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA