≫ 

Savo pred duel sa Radničkim i Lalatovićevim igricama: Grobari, ne nasedajte dvaput na istu foru... (VIDEO)

Partizan spreman da se revanšira Nišlijama za prvenstveni poraz

  • 5

Partizan i Radnički, novi sudar pretendenata na Kup tron zakazan je za sredu u 18 sati u Humskoj, a za crno-bele je to lepa prilika za revanš Nišlijama za prvenstveni neuspeh nedavno na isatom mestu.

Zoran Mirković je tada sedeo na klupi Partizana, a sada će Savo Milošević pokušati da nadmudri kolegu sa druge strane Nenada Lalatovića, kome svakako neće manjkati motivacije za duel protiv Beograđana.

Jasno je, Partizan nema kud psole prvenstvcenog fijaska - sve svoje snage je usmerio ka osvajanju Kup trofeja.

- Ovo je jedna od najbitnijih utakmica u sezoni. Ima specifičnu težinu, s obzirom na sve što se dešavalo tokom godine. Dobrim rezultatom možemo dosta toga da popravimo. Ali, ovo je dvomeč. Verovatno se neće sve rešiti sutra. Ona ekipa koja bude pokazala više strpljena, želje i volje imaće i veće šanse da se raduje - rekao je trener Partizana Savo Milošević na konferenciji za novinare.

Trijumf protiv Čukaričkog popravio je raspoloženje u svlačionici.

- Ide na bolje, uvek je lakše kad se pobeđuje, ušli smo u normalan režim rada u poslednijh sedam, osam dana, ekipa se podiže lagano. Radnički je pokazao zavidan kvalitet, iskusan je, u mnogim stvarima je u prednosti, ali nemamo pravo da mu prepustimo ulogu favorita. To nemamo pravo ni ja, ni bilo ko u klubu. Oni nemaju opterećenje uloge favorita. Neću kukati ni ovom prilikom, a mogućnosti našeg tima su veće nego što pokazujemo.

Foto: Marko Jovanovic

Na pitanje da kaže u čemu je prednost Radničkog, Milošević je odgovorio kontrapitanjem:

- Jeste li videli tabelu? - pa se nadovezao:

- Na to sam mislio. Radnički je pokazao kontinuitet u odnosu na nas tokom sezone. Moramo to da vrednujemo. Ne kažem to da bih tražio alibi, ovo je realno sagledavanje situacije.

Teško je ne govoriti o tenzijama koje prate ove sezone mečeve Radničkog i Partizana, ne samo zbog rivalstva i borbe za drugo mesto, već i zbog faktora Lalatović. Osvedočeni zvezdaš bio je često na meti navijača Partizana, taktički se izlagao najvećem pritisku, što je lepo primetio Milošević.

- Nadam se da naša publika neće dvaput nasesti na istu foru -  dodao je Savo Milošević.

VIDEO: Savo o "igricama" Nenada Lalatovića

Kompletnu konferenciju za medije Sava Miloševića možete poslušati u vrhu teksta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    16. april 2019 | 19:02

    "Nadam se da naša publika neće dvaput nasesti na istu foru" - dodao je Savo Milošević. E moj Savo tolike godine si proveo u Partizanu a ne znas ko ti je u publici.

  • Aleksandar

    16. april 2019 | 19:54

    Neznam dal ce Lalat da se sa tim slizi?

  • Nešo

    16. april 2019 | 22:18

    Kamo srece da ste samo 2x nasjeli na foru . Celo prvenstvo vi nasjedate na istu foru koju su osetila tri trenera a kako stvari stoje i dalje je aktuelna ista fora .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA