Igrač Totenhema nije znao da su prošli dalje: Napustio stadion posle 5. gola Sitija, a onda u svlačionici ostao u čudu!

Musa Sisoko je pobegao u svlačionicu kada je njegov tim primio peti gol, nesluteći da će se koristiti VAR

  • 0

Igrač Totenhema, Musa Sisoko počeo je revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Sitija, ali je u 41. minutu morao da napusti igru zbog povrede mišića. Sa klupe je posmatrao dramatičnu završnicu meča, a kada je njegova ekipa primila peti pogotodak, otršao je u svlačionicu, ni ne sluteći da išta može više da se promeni.

Veliko slavlje je usledilo kada su domaćini postigli novi pogodak koji ih ponovo vodi u polufinale u 93. minutu. Navijači su bili u ekstazi, Gvardila je skakao na sve strane, a navijači i igrači Totenhema su bili u nok daunu.

Foto: AP/Tanjug

Neverovatno težak trenutak kada shvatiš da si izgubio u poslednjim seundama meča najteže je pao Musi Sisoku, koji je sedeo na klupi. Kada je gol pao, Francuz nije mogao da izdrži i otrčao je u svlačionicu.

- Video sam gol za 5:3 i svet mi se srušio, pa sam se istog trenutka pokupio i otišao u svlačionicu. Bio sam potpuno sam, nikog nije bilo uz mene, nije bilo ni televizora sa prenosom utakmice i u mojoj glavi mi smo ispali - rekao je posle meča.

Međutim sudije iz VAR sobe su ponovo signalizirele glavnom sudiji Čakiru da je i ovaj gol sporan i da se treba pogledati.

Foto: AP/Tanjug

Za razliku od Ljorenteovog koji je priiznat, posle intervencije VAR sudija, gol je poništn zbog ofsajda. Odluka je bla očigledna tako da sam Čakir nije morao da lično gleda snimak.

Međutim, to Sisoko nije znao.

- U jednom momentu se pojavio član stručnog štaba, koji me je podigao u radosti i viknuo: 'Uspeli smo'. Pitao sam ga kako smo uspeli i tad mi je rekao da je peti gol Sitija poništen. Ponovo sam obukao dres, zaboravio sam na povredu i istrčao sam na teren da se radujem sa saigračima. Bio je to neverovatan emotivni šok - ispričao je Sisoko.

Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Grobari provocirali Lalatovića: Kokain, kokain...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA