≫ 

Ako dobiju žuti protiv Čuke, neće moći da igraju protiv Partizana: Kojoj dvojici igrača Zvezde preti suspenzija za večiti derbi?

Da li će MIlojević rizikovati s njima dvojicom u startnih 11?

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde od 17.00 časova gostuju Čukaričkom u 2. kolu plej-ofa Super lige, a trener crveno-belih Vladan Milojević imaće problema da ''kreira'' napad za pomenutu utakmicu!

Ričmon Boaći je povređen i neće igrati, dok se Milan Pavkov nalazi pod rizikom da propusti večiti derbi koji je na programu u sledeći četvrtak.

Napadač Zvezde je jedna od dvojice u klubu koji ne sme da dobije žuti karton, jer bi u tom slučaju ''preskočio'' duel protiv Partizana. Pored njega, suspenzija preti i vezisti Branku Jovičiću.

- Možda ću da rizikujem sa njima dvojicom, a možda i neću - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Pavkov je bio strelac na prethodnom derbiju protiv Partizana Foto: Marko Jovanović

S obzirom na to da je Boaći povređen i da nije poznato hoće li biti spreman za derbi, eventualni gubitak Pavkova bi bio veliki udarac za Zvezdu.

Logičnije je da gorostasni napadač ostane na klupi, a da od prvog mnuta zaigra Dejan Joveljić. Možda zajedno s njim i Aleksa Vukanović.

>>> Zvezda je jednom rukom već prigrlila pehar šampiona, a danas od 17.00 gostuje Čukaričkom koji se grčevito bori za mesto u Evropi. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    20. april 2019 | 12:43

    Ma mi sa komšijama i sa trećim timom... A oni uvek imaju motiv više, jer igraju ptotiv ekipe koje dere liverpul, ovogidesnjeg prvaka evrope i engleska

  • Bax

    20. april 2019 | 14:23

    Ukenjalo vas protiv Liverpoola samo tako. Ili hoces da kazes da je Partizan bolji od Liverpoola jer ne mozete da ga dobijete ove sezone uz svu pomoc sudija?

  • Des

    20. april 2019 | 13:58

    A sta je sa Jirkom. Toliko su gs forsirsli i pisali o njemu na pripremama, a sad nije ni medju rezervama, Hm?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA