≫ 

Možda smo se malo opustili, vreme je da se zategnemo pred derbi: Savić poslao jasnu poruku posle poraza!

Kapiten srpskog šampiona poziva na oprez pred večiti derbi za pet dana

  • 15

Crvena zvezda je poražena u Superligi prvi put posle godinu i po dana i meča sa Napretkom uoktobru 2017. godine - i to kako: nakon velikog preokreta Čukaričkog koji se od 0:2 pridigao i uzvratio za trijumf sezone od 3:2 (2:2).

Kapiten ekipe Vujadin Savić posle meča je bez preteranih emocija prokomentarisao:

- Želeli smo da pobedimo i u miru dočekamo derbi. Možda je ovo i opomena , možda smo se opustili, vreme je da se zategnemo, pred derbi. Način na koji smo izgubili je loš, vodili smo 2:0 primili tri gola i ovo je dobra opomena.

- Ne sećam se kada je ova ekipa primila tri gola. Ali, ne treba da tugujemo, glave gore i da se spremimo za bitnu utakmicu u četvrtak. Čestitam Čukaričkom na pobedi - rekao je Savić.

Podsetimo, večiti derbi se igra u četvrtak od 19.00 časova na najvećem srpskom stadionu

VIDEO: Vladan Milojević zatečen porazom Zvezde na Brdu

(Telegraf/M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreni Navijac

    20. april 2019 | 21:14

    Ne razumem uopste ove kvazi "internet navijace". Klub izgubi posle godinu ipo dana i Vi sasujete drvo i kamenje po njih. Opustite se malo momci, Zvezda je masinerija, ljudi ne koriste ni pola snage u ligi. Stalno se nesto novo isprobava na utakmicama. Pogledajte samo pozicije igraca i sve ce vam biti jasno. Nema sta dalje da blatite i vredjate. Ja licno kao navijac Zvezde uopste ne zameram danasnji poraz. Cak sam poceo da razmisljam da je ovaj poraz i vise od obicnog. Nekom je koristan, cak i nama. Nadam se da me bar neko razume sta mislim :)... Polako ljudi, opet ce nas ti momci odusevljavati kao i ove godine u Evropi. Odavno je liga pod njihovom kontrolom, a i u kupu je maltene isto.

  • Ivan

    20. april 2019 | 20:38

    Vec neko vreme igrate ocajno,a ti si decko danas bio za beton ligu,toliko si puta kiksnu da je to strasno

  • Pera

    20. april 2019 | 21:13

    20% od plate .Kad se dobijaju premije za pobedu tako i za poraz treba odbiti od plate.Igra očajna .Zašto se forsiraju neki igrači koji objektivno po svojim kvalitetima nisu za dres ZVEZDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA