Osećam se jako bedno: Na šta je trener Voždovca mislio ovom izjavom, posle poraza u Vranju? (VIDEO)

Dragan Aničić nije bio preterano pričljiv, ali je imao neku poruku ''između redova''

  • 4

Fudbaleri Dinama pobedili su u subotu ekipu Voždovca rezultatom 1:0, i to u prvom meču u Super ligi na svom stadionu u Vranju!

Strelac jedinog gola, veoma bitnog u borbi za opstanak, bio je Željko Dimitrov iz penala u 8. minutu.

Taj penal očigledno nije bio ''po volji'' trenera Voždovca Dragana Aničića koji je posle meča reči hvale imao samo za publiku.

- Još pre utakmice sam izjavio da mi je drago što Dinamo ima mogućnost da igra na svom stadionu, jer ima dobru publiku i ambijent. I to je ono što je bilo lepo na utakmici, o ostalim stvarima koje nisu bile lepe ne želim da pričam. Čovek sam fudbala i zbog ostalih fudbalskih stvari se osećam jako bedno - rekao je Aničić na konferenciji.

S druge strane, Dragan Recko Antić, trener domaćeg tima, je rekao:

- Zasluženo smo pobedili. Mogli smo da rešimo utakmicu još u prvom delu, imali smo tri odlične šanse. Znamo da je Voždovac odlična ekipa i zbog toga sam strepeo do poslednjeg trenutka, Čestitao bih Vranjancima na fenomenalnoj atmosferi, pred ovakvom armijom vatrenih navijača poklekao bi i bolji klub od Voždovca.

>>> Teško Partizan može da ugrozi Radnički na 2. mestu, orijentisan je na Kup gde je baš protiv Nišlija u prvom meču polufinala slavio sa 1:0, pa mu je današnje gostovanje na Čairu manje važno od onog u revanšu Kupa Srbije. Kvota na keca je 3,25, na iks 3,35, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

U nastavku pogledajte i izveštaj sa utakmice u Vranju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravoslavac

    21. april 2019 | 08:54

    Namestili ste utakmicu

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    21. april 2019 | 11:33

    Vazno da FSS ispituje kako je Partizan dao Vranju 5 komada na JNA. A, niko ne pita zasto je na utakmici Vranje - Napredak kvota na 1 bila 1,5. Kako su ih ugurali u super ligu tako planiraju i da ih ostave u njoj, na mucku.

  • Živojin

    21. april 2019 | 13:13

    Pošteno, da poštenije ne može da bude A da, to je ona linija Subotica-Vranje-Surdulica-Niš-........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA