≫ 

Da pokažemo Partizanu da smo zasluženo ispred njih: Radnički spreman za revanš crno-belima, posle poraza u Kupu!

Posle polufinala Kupa, vreme je i za derbi u Super ligi

  • 4

Fudbaleri Radničkog i Partizana u nedelju od 18.30 minuta igraju derbi 2. kola plej-ofa Super lige, a taj meč bi i te kako mogao da reši pitanje vicešampiona Srbije!

Doduše, mogao bi i da unese neizvesnost u šampionsku trku posle poraza Crvene zvezde na Banovom Brdu. Ukoliko Nišlije pobede, prići će crveno-belima ponovo samo na četiri boda.

Ipak, Nišlije pre svega žele u neku ruku da se osvete Partizanu zbog nedavnog poraza u polufinalu Kupa Srbije (1:0).

- Moramo biti agresivniji i konkretniji u fazi napada kako bi se nadali dobrom rezultatu. Želimo da igrom i rezultatom sutra napravimo najbolju moguću uvertiru pred revanš u Kupu. Mi ove sezone igramo dobro kod kuće i mislim da sutra možemo da pokažemo Partizanu da smo zasluženo ispred njega na tabeli i da smo spremni za 15. maj - rekao je prvi strelac lige Nermin Haskić.

Trener Nenad Lalatović je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu.

Foto: Marko Jovanović

- O tome ćemo razmišljati za nešto manje od mesec dana kada je na programu revanš, mada sam mišljenja da nismo imali sreće i da smo izgubili iz jednog šuta, ali i dalje imamo lepu šansu da se plasiramo u finale. Nas u nedelju čeka jedna lepa utakmica, protiv rivala koji igra sve bolje i protiv koga želimo pozitivan rezultat kako bi se približili osvajanju drugog mesta, koje smo i zaslužili po svemu što smo prikazali ove sezone - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipe se odlično poznaju, često su igrali jedni protiv drugih, tako da nekih iznenađenja neće biti.

- Mi ćemo pokušati da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo - poručio je Lalatović.

>>> Teško Partizan može da ugrozi Radnički na 2. mestu, orijentisan je na Kup gde je baš protiv Nišlija u prvom meču polufinala slavio sa 1:0, pa mu je današnje gostovanje na Čairu manje važno od onog u revanšu Kupa Srbije. Kvota na keca je 3,25, na iks 3,35, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    21. april 2019 | 13:09

    Lalate to si trebao Zvezdi da pokazes da mozete da uzmete prvenstvo a na da ih pustite sa 3:0 da vas dobiju (od toga normalno 2 penala je bilo za Zvezdu) zato i necete nikad da osvojite nesto jer ste filijala Zvezde sa Zvezdinim trenerom i upravom bruka. Kritikujete Partizan a on ce da vas 2 puta bije za redom a nikad slabiji, e bruko

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. april 2019 | 10:33

    Идемо Ниш. За друго место и за гробарску стрепњу да ли ће сачувати 3 место. Покварите им исплакану и испрошену лиценцу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA