≫ 

Crno-beli Solun u transu, PAOK je šampion Grčke posle 34 godine! Prijović uveličao ludu žurku na "Tumbi" (VIDEO)

"Goreo" je stadion novih prvaka u danu kada su crno-beli pobedom nad Levadijakosom 5:0 overili trofej na koji se čekalo tri i po decenije

  • 3

Šampionska žurka, na koju se u taboru PAOK-a čekalo od 1985. godine, konačno je upriličena na "Tumbi" - Solunjani su prvaci Grčke, prvi put posle 34 godine, u svečarskom ambijentu pred krcatim tribinama pao je Levadijakos sa 5:0, za overu dugo, predugo čekanog trofeja. 

Pogledajte kako su izgledale tribine Paokovog stadiona pre početka utakmice, gde ni igla nije mogla da padne. Među prisutnima je bio i srpski fudbaler Aleksandar Prijović koji je i te kako zaslužan za uspeh ekipe koju je zimus napustio i prešao u redove Al Itihada.

Nisu temperamentni navijači domaćeg tima dugo čekali na gol, već u trećem minutu pogodio je Šakov, u osmom je već bilo 2:0 u režiji Bisevara, a nastavak je doneo pojačanu buku na tribinama, žurku i pesmu, kao i nove golove za veličanstvenu potvrdu pobede koja znači titulu.

Varela, ponovo Šakov i Sviderski garnirali su ubedljiv trijumf Solunjana u danu za pamćenje. 

Ovo je ukupno treća titula za PAOK koji je kolo pre kraja održao osam bodova prednosti naspram Olimpijakosa, a i dalje je bez poraza uz 24 pobede i pet remija, pred preostale duele sa Asterasom i Janjinom u gostima.

Nema sumnje da će Solunjani i u poslednjih 180 minuta prvenstva težiti da sezonu završe u velikom stilu, sa "nulom" u koloni porazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    21. april 2019 | 20:57

    Do kraja je ostalo jos jedno kolo,drugi na tabeli je olympijakos sa 5 boda manje!!!!! PAOK🏆⚽️🏆⚽️🏆⚽️

  • Igor Grobar

    21. april 2019 | 21:43

    Bravo crno bela braco.

  • x-XpLoSiivE-x

    21. april 2019 | 21:59

    Čestitke za braću ⚫⚪🏆⚽⚫⚪👏💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA