Partizan bez defanzivca u derbiju zbog žutih kartona!

Nemanja G. MIletić propušta gostovanje na Marakani

  • 6

Zbog činjenice da mu oba leva beka imaju po tri žuta kartona i u opasnosti su da dobijanjem četvrte javne opomene preskoče predstojeći 160. večiti derbi sa Crvenom zvezdom (čertvrtak, 19.00), trener Partizana Savo Milošević je u Nišu morao da bira u sastavu između Slobodana Uroševića i Nemanje G. Miletića.

Izabrao je drugopomenutog Miletića i – ostao bez defanzivca za najvažniji meč u srpskom fudbalu.

Naime, Muletić je ponovo “požuteo” u 44. minutu duela sa Nišlijama i automatski je zaradio suspenziju za narednu utakmicu. Izbor na pomenutoj poziciji je otuda sveden na pomenutog Uroševića, koji je u poslednjih nekoliko mečeva i bio standardan na poziciji levog beka, a podrška sa klupe će verovatno biti mlađani Zlatan Šehović, koji od dolaska Miloševića, kao i većina Partizanovih klinaca, retko dobija priliku da se nađe i u protokolu.

Miletić na meču protiv Radničkog Foto: partizan.rs

Podsetimo, utakmicu u Nišu su zbog suspenzija predkočili Nemanja R.Miletić i golman Vladimir Stojković, a zbog tri žuta kartona u konkurenciji od standardnih prvotimaca nisu bili mladi Stahinja Pavlović, Aleksandar Šćekić i pomenuti Urošević, koji je gotovo sigurno zauzeti svoja mesta u postavi za meč sa Crvenom zvezdom.

S druge strane, Zvezda nema problema sa suspendovanim igračima. Pred meč sa Čukaričkim pod rizikom su bili MIlan pavkov i Branko Jovičić koji su zbog toga i propustili duel na Banovom brdu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA