≫ 

Eriksenov projektil probio Brajtonov bunker: Danac snajperski pogodio za "minimalac" Pevaca u 88. minutu (VIDEO)

Poketinov tim napravio veliki korak ka ostanku u top 4 Premijer lige

  • 0

Polufinalista Lige šampiona Totenhem u 88. minutu došao je do gola za pobedu nad Brajtonom od 1:0 u 35. kolu Premijer lige - za beg od Čelsija u borbi za treće mesto. 

Strelac jedinog gola na novom "Vajt Hart Lejnu" bio je Kristijan Eriksen, bio je to perfektan udarac Danca - "raketa" koja je završila u donjem levom uglu golmana gostiju.

Tako su Pevci krunisali zaista nadmoćnu igru tokom čitavog meča, a u prilog dominaciji ekipe Maurisija Poketina je i statistika šuteva na gol - 29 su uputili igrači domaćeg tima, od toga šest je išlo u okvir.

Nije se posrećilo timu iz Londona da probije tvrd "bunker" Brajtona sve do samog finiša, sjajni Eriksen je tada preuzeo odgovornost, namestio se na udarac i efektno pogodio.

Gosti će, uprkos porazu, ostati iznad zone ispadanja, tri boda od prvog tima "ispod crte" Kardifa.

U narednom kolu, Totenhem će dočekati Vest Hem, a onda i Ajaks u duelu koji ljubitelji fudbala očekuju sa velikim nestrpljenjem.

U drugoj utakmici večeri, Sautempton i votford su remizirali 1:1, a meč će ostati upamćen po najbržem golu u istoriji Premijer lige u režiji napadača "Svetaca" Šejna Longa.

Izjednačio je u nadoknadi vremena Grej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA