≫ 

Mesarski start Silve prošao nekažnjeno: Kramponima u rebra udario Pereiru i ostao na terenu (FOTO)

U Srbiji bi se reklo "kasapin", u Engleskoj kažu kung-fu potez

  • 1

Svakako, samo ne kao fudbal je izgledao start Davida Silve na Andreasu Pereiri tokom mančesterskog derbija između Sitija i Junajteda u kom su "Građani" dobili 2:0.

Silva je kramponima udario Pereiru u rebra u 70. minutu meča, tokom jednog vazdušnog duela. Siti je u tim trenucima već imao dva gola prednosti na Old Trafordu.

Sudija Andre Mariner nije mislio da je to dovoljno oštar start da bi bio kažnjen isključenjem, ali će se Silva možda naknadno suočiti sa ozbiljnom kaznom Fudbalske asocijacije Engleske (FA).

Spekuliše se da bi mogao da dobije do tri utakmice kazne u samoj završnici sezone, jer je sličnom kaznom ove sezone sankcionisan i Evertonov Andre Gomeš zbog starta nad Aleksandrom Mitrovićem.

Hetafe ide ka Ligi šampiona, a na tom putu mu stoji i Real Madrid. Ako tu slavi, tim iz pregrađa Madrida biće jednog nogom u raju. Kvota na Hetafe večeras (21.30) je 3,80, dok je dvojka na Real 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Sledeće sezone mogli bismo da gledamo Atalantu u Ligi šampiona. Da bi se to dogodilo, Boginja provincije mora da nastavi da igra dobro i pobeđuje, a kvota da će večeras (20.45) savladati Fiorentinu je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Fiorentina.

VIDEO - Krstajić: Tadić, Mitrović, Fejsa i Kostić su mi rekli da su povređeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    25. april 2019 | 12:12

    Морају плаћеници да освоје,то је евидентно ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA