≫ 

Večiti derbi na Arenasport počinje sat i po ranije: Braća koja su igrala za Zvezdu i Partizan će vas uvesti u ludnicu 160. okršaja Zvezde i Partizana

Najveća utakmica srpskog fudbala igra se danas po 160. put na stadionu „Rajko Mitić“.

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće 160. večiti derbi u četvrtak od 19 časova, u okviru 33. kola Superlige.

Timovi predvođeni sudijom Novakom Simovićem na teren će izaći malo pre 19.00, a sat i po ranije, na televiziji Arena sport, derbi u okviru studija koji vodi Miloš Milićević odigraće braća, Žarko i Nikola Lazetić.

Uz njih kroz stručnu analizu dešavanja na terenu pokušaće da predvidi i Nebojša Milošević. I Žarko, kao i Nikola, osetili su slast i gorčinu pobede, odnosno poraza u večitom derbiju, ali u različitim dresovima. Možemo čuti njihova predviđanja, od koga očekuju golove, ko su potencijalni junaci današnje utakmice...

Foto: Nikola Tomić

Ono što je sigurno jeste da će Arena sport i pred ovaj meč pružiti svojim gledaocima pet sati kvalitetnog programa. Novinari – reporteri Jovana Guzijan, Dijana Čolović i Ognjen Drašković preneće vam ekskluzivno usijanu atmosferu sa najvećeg srpskog stadiona. Poslušajte i izjave aktera utakmice, a po njenom okončanju, direktno će biti prenošena i konferencija za medije.

Uživajte u derbiju na Areni!

VIDEO - Saša Ćurčić: Batu Mirkovića i Savu Miloševića niko ne može da potroši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA