≫ 

Ona je kur*a i dr*lja iz predgrađa, j*bi je najbolje što znaš, Partizane: Skandalozna poruka Marka Jankovića pred derbi! (FOTO)

Ovakve poruke više priliče tinejdžerima nego profesionalnim i zrelim igračima

  • 59

Marko Janković, fudbaler koji je igrao za Partizan do početka prolećne polusezone, na prostački i primitivan način je pokušao da motiviše bivše saigrače za 160. večiti derbi.

On je na svom Instagram profilu objavio priču koja više priliči maloletnom navijaču nego profesionalnom fudbaleru, koji bi trebalo da održava duh derbija, a uz to ima i saigrače iz reprezentacije Crne Gore u protivničkom taboru, poput Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića.

On je poručio da "ona drhti pred tobom, zna da ćeš je uvek j... pa makar bio i na dnu, kako je kur** standarde nabacila, ali je ostala jeftina dr*** iz pregrađa.

Foto: Instagram.com

VIDEO - Saša Ćurčić: Pomirio bih Grobare, ja sam uličar i znam kako sa njima treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoo

    25. april 2019 | 14:28

    Sad mi je jesno zasto se zene starletama. Mozak deteta.

  • Milos

    25. april 2019 | 14:23

    Jado Milogorska u tvom bivsem dvorištu je debelo zazimilo poodavno!

  • Realno scout

    25. april 2019 | 14:51

    Najveća prevara od igrača na našim prostorima...Bio sam na JNA u loži kada ga je jedan austrijski klub (mislim Rapid) skautirao...Ukratko je pisalo- 90min igrao, gestikulirao 90 min, kretnja bez lopte ne postoji,u 12-13 duela svaki put pao,svaki put tražio žuti, svirano mu samo 3 prekršaja...U kratkim crtama od 90min je on 60min ležao na zemlji i valjao se...Svaka čast upravi što je ga uspela uvaliti SPAL-u...Kod nas u našoj ligi gde se svira svaki kontakt,on pada ko pokošen...Gde ćeš druže u Italiju...Xaxaxa,madjarska liga je tvoj maximum i to negde neka Kisvarda,pa se tamo bori za opstanak...Čak je Videoton za tebe naučna fantastika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA