Gde vam je Lalatović, pi*ka vam materina: Ovim rečima je Simo Krunić isprovocirao klupu Nišlija, morala je policija da ga čuva ispred svlačionica (VIDEO)

Pristojnost je odavno napustila okvire domaćeg fudbala

  • 3

Utakmica Radničkog i Čukaričkog u Nišu imala je ružan kraj zbog primitivnog ponašanja klupa dva tima, tačnije trenera Sime Krunića sa jedne i Vidaka Bratića sa ruge strane.

Šef struke Brđana je isključen u finišu meča zbog nesportskog ponašanja, sudija Piper ga je poslao u svlačionicu, a za njim je krenuo i Lalatovićev asistent Vidak Bratić, prilično naoštren da se obračuna sa Krunićem pred ulaskom u svlačionice.

Fizički obračun sprečen je intervencijom obezbeđenja i pojedinih igrača, a kako smo uspeli da saznamo, sve je "zakuvao" upravo trener Brđana koji je u jednom trenutku meča provocirao klupu domaćih rečima "gde vam je Lalatović, pi*ka vam materina".

Podsetimo, Lalatović nije vodio svoj tim na ovoj utakmici, navodno zbog bolesti, pa ga je menjao Dragan Šarac.

Prema informacijama koje smo dobili od kolega iz Niša, ništa s početka meča nije nagoveštavalo ovakav kraj i tenzije, a umalo i fizički sukob. Dobro raspoloženi i prijateljski nastrojeni bili su treneri oba tima i njihovi pomoćnici, međutim Krunićeva opaska za Lalatovića je prilično isprovocirala Nišlije.

Na kraju, i policija je morala da interveniše.

Na snimku do kojeg smo uspeli da dođemo, vide se dvojica policajaca koji čuvaju svlačionicu gostiju (video u vrhu teksta), a društvo im pravi i jedan član stručnog štaba Brđana.

VIDEO: Pogledajte trenutak kada je Simo Krunić isključen

VIDEO: Gužva pred tunelom Čaira, Vidak Bratić nasrnuo na trenera Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade Cirovic

    25. april 2019 | 22:30

    Hoće Lalat da ostane čist. Kad je očigledno nameštanje njemu nije dobro. A ovako je samo hiper aktivan.

  • Ivan

    25. april 2019 | 19:53

    Simo nezadrzivo hrli ka nekoj funkciji u FSS ili nekom vecem klubu. Takvi poltroni koji se zahvaljuju i kome treba i kome ne treba uvek avanzuju.

  • Pera Poštar

    26. april 2019 | 08:23

    NISI LALATOVICU NI DO KOLENA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA