≫ 

Milojević na stolu ima ponudu života: Da li Zvezda ostaje bez trenera na kraju sezone?

Trener crveno-belih pred velikom dilemom - 3 miliona po sezoni ili novi napad na Ligu šampiona

Crvena zvezda slavi trijumf na 160. večitom derbiju, koja je najverovatnije ekipi donela i titulu, ali navijači nemaju mnogo razloga za opuštanje, jer je pitanje kakva će biti sudbina Vladana Milojevića na klupi crveno-belih u narednoj sezoni.

Naime, kako Telegraf saznaje, Vladan Milojević na stolu ima unosnu ponudu, rekli bismo "ponudu koja se ne odbija".

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Ain iz Abu Dabija, želi u svojim redovima trenera Zvezde, koji je na Marakani ostavio istorijski trag za nepune dve godine, koliko je na klupi.

Poznato je da Arapima novac nije problem, pa je tako na stolu ponuda života za Milojevića - ugovor vredan 3 miliona evra na godišnjem nivou!

Primera radi, kako se nezvanično može čuti Milojević u Zvezdi ima oko 500.000 evra na godišnjem nivou.

Klub iz UAE je Milojevića želeo i prošle sezone i takođe su nudili veliki novac, ali i posle prvog odbijanja su ostali uporni i ponudu su ostavili na njegov sto.

Milojević je tokom zime imao ponudu i interesovanje iz Kine, a sada su te priče ponovo aktivirane. Jedan od klubova koji se pominje jeste i Gvangžu R&F, u kom je Dragan Stojković Piksi pred otkazom.

Vladan Milojević; Foto: Marko Jovanović

Milojević je u Zvezdi ostvario istorijski rezultat, najverovatnije će odbraniti titulu, uveo je Zvezdu u Evropu posle 10 godina prošle sezone, a ove otišao i korak dalje i odveo je do Lige šampiona. Na derbijima nema poraz, a oborio je rekorde mnogih trenera u istoriji Zvezde.

Ostvario je neizbrisiv trag na Marakani, pa nije neočekivano i da krene u nove izazove i da prihvati ponudu kojom se obezbeđuje za čitav život.

I sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela posle derbija nije bio ubedljiv u odgovoru novinarima na pitanje ostaje li Milojević naredne sezone u Zvezdi.

- Hajde da sada ne pričamo o treneru, ali ja se nadam da hoće - rekao je Mrkela.

Kako se može čuti na Marakani, Milojević uveliko planira letnje pripreme i bira protivnike, pa to navijačima može da deluje ohrabrujuće, ipak velika je neizvesnost da li će on ekipu i povesti na pripreme u kojima će Zvezda najverovatnije napasti novu Ligu šampiona.

Stav čelnika kluba je da je Milojević trener Zvezde i da očekuju da on povede ekipu na letnje pripreme i ne žele uopšte da razmišljaju o drugoj opciji osim da on ostane trener crveno-belih i u narednoj sezoni.

Milojevića za Zvezdu veže i ugovor, jer mu on ističe tek na leto 2020. godine, tako da i u slučaju odlaska u drugi klub, crveno-beli bi trebalo da dobiju određeno obeštećenje.

VIDEO: Milojević otkrio zašto Vujadin Savić nije igrao derbi

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    26. april 2019 | 12:33

    Evo, ako nekoga zanima, ja sam Grobar i moje mišljenje je da 3 mil nisu male pare da bi neko razmišljao. Koliko god bio dobar trener ipak su tri milke godišnje ogroman novac. Mlad je , uvek može da se vrati ili da ode u neki jači klub. Ovo se ne propušta, pod uslovom da je inf tačna.

  • El komadante

    26. april 2019 | 14:38

    Nista mi draze ne bi bilo nego da Miloje ostane, ali definitvno sta god da uradi pogrijesice. Takav smo mi narod. Ako ode pljuvacemo ga kakav je izdajnik i kako je otisao za parama i kako ne voli klub!? A ako ostane, tesko da moze vise sebe da nadmasi ma koliko se mi nadali. Punih 27 godina cekamo LS dobili smo je sa njim. Nema poraz u derbiju, toliki niz u SL, definitivno bolje ne moze od jednog trenera. I da, svi mi realni znamo da to mora stati jednom, desice nam se neki kiks, ne daj Boze ostanemo bez evrope ove sezone, (opet kazem ne daj Boze) jedan poraz u derbiju i krece pljuvanje, sve zaboravimo sta je uradio za nas... i posle se cudimo sto se covjek lomi. Miloje sta god odlucio ti si covjek koji je ostavio neizbrisiv trag u nasoj Zvezdi. Ostao ili otisao srecno u novoj sezoni.

  • Nepoznat

    26. april 2019 | 13:57

    Vredis Miloje, i ako sam Partizanovac, za svako si postovanje i pohvalu u svakom smislu. Sta god odlucis, NEK TI JE SA SRECOM. Zasluzujes to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA