UEFA odrapila Nejmara: Propušta pola grupne faze Lige šampiona zbog vređanja slovenačkog sudije!

Brazilac je nazvao Skominu neznalicom

  • 1

Zvezda Pari Sen Žermena i najskuplji fudbaler u istoriji fudbala (za sada) Nejmar Žunior kažnjen je sa tri utakmice neigranja u Ligi šampiona zbog vređanja sudija na utakmici protiv Mančester junajteda.

Nejmar je arbitre vređao putem svog Instagram profila, a na meti mu se našao slovenački arbitar Damir Skomina čiju je odluku da dosudi penal za Junajted, Nejmar nazvao sramotom za fudbal. Penal po njegovom mišljenju nije postojao.

Brazilac je taj revanš meč mogao da gleda samo iz lože, odakle je video da Mančester okreće 2:0 iz Engleske i sa 3:1 prolazi u četvrtfinale Lige šampiona.

Zbog uvreda će propustiti polovinu grupne faze Lige šampiona naredne sezone, jer je PSŽ odavno obezbedio to mesto kao šampion Francuske.

- Sramota. Četvorica koji ne znaju ništa o fudbalu gledaju usporeni snimak ispred tv ekrana. Šta može da uradi rukom, dok je okrenut leđima - rekao je Nejmar između ostalog, nakon što je njegovog saigrača Kimpembea lopta pogodila u ruku, a Skomina svirao jedanaesterac.

Taj revanš meč je odigran šestog marta, a Nejmar se nedavno vratio na teren posle tromesečne pauze zbog povrede metatarzalne kosti.

VIDEO - Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA