≫ 

Šta će u Beogradu, tamo može da se drogira: Kako je propao transfer Dušana Tadića u Crvenu zvezdu?

Malo je poznato da je majka Marija sprečila Tadićev odlazak na Marakanu

  • 23
Dušan Tadić Foto: Marko Jovanović

Nema sumnje da je Dušan Tadić jedan od najvećih srpskih igrača koji nikada nisu obukli dres Crvene zvezde ili Partizana!

Sadašnji vezista Ajaksa, s kojim je nadomak titule i igra polufinale Lige šampiona, svoj put je počeo da krči u dresu Vojvodine čiji je bio kapiten, a malo ko zna da je Tadić bio nadomak prelaska u Zvezdu.

To je za ''Srpski telegraf'' otkrio njegov otac Petar koji je do detalja opisao šta se dešavalo kada je Dušan bio klinac.

- Nosio je Mijatovićevu desetku iz Partizana dok je bio mali, ali je bio nadomak prelaska na Marakanu kada je na turniru na Paliću protiv Zvezde odigrao fantastično. Tada me je jedan od čelnika crveno-belih pitao da li Dušan može da pređe u Zvezdu - rekao je Petar Tadić i nastavio:

- Ja mu odgovorim da ga mama još pokriva kad spava, jedino kad završi osmi razred. Posle me Đajić primio... Vratio sam se kući i kažem suprugi da Dušan ide u Zvezdu, a ona će: Šta će u Beogradu, tamo može da se drogira, nemamo kontrolu, bolje da ide u Vojvodinu, u Novom Sadu su mu sestre.

>>> Možda nema veliku takmičarsku draž, ali Derbi Italije je uvek napet. A možda baš zbog činjenice da bodovi nisu preterano važni ni jednima ni drugima (Juventusu apsolutno nisu) bude dosta golova. Kvota na GG4+ je 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus (20.30).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. april 2019 | 10:20

    Jedan od retkih roditelja kojima nisu zamazali oci parama nego je pre svega mislila na svoje dete pa sta bude. Ocigledno nije pogresila posto bi u Zvezdi ili partizanu verovatno propao.

  • ams

    27. april 2019 | 09:55

    A zato u amaterdamu nema drogiranja ahahah

  • Hahaha

    27. april 2019 | 09:34

    I Ronaldo je trebao posle Reala da predaje u Zvezdu. Niste znali? Al ipak je Torino manji i mirniji grad te je odlučio i da zaigra za manje poznati Evropski tim Juventus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA