≫ 

Bratić o sukobu sa Krunićem: Psovao je majku Šarcu i pretio da će me njegovi prijatelji naučiti pameti! To ne priliči treneru reprezentacije!

Pomoćnik Nenada Lalatovića govorio o tome zbog čega je došlo do sukoba na Čairu

  • 5

Simo Krunić je na konferenciji za medije rekao šta je imao, zatim je i za Telegraf kratko rekao da su tenzije zbog evropske borbe bile nešto veće, a zatim je i Vidak Bratić izneo svoju stranu priče sukoba tokom meča između Radničkog i Čukaričkog.

Podsetimo, meč je odigran u četvrtak (2:2), a obeležio ga je sukob između trenera Brđana s jedne i pomoćnog trenera Nišlija s druge strane.

- Ne znam šta je sa tim čovekom. Pre svega ne razumem zašto je Krunić psovao majku Draganu Šarcu. Simo se ponašao normalno dok nije počeo da gubi - rekao je Bratić za Sportski žurnal i onda otkrio šta je izazvalo varnicu na Čairu:

- Glasno sam prokomentarisao odluku sudije da dosudi indirekt. Pitao sam ga: ''Dokle više sa takvim suđenjem, isto je bilo dok smo bili u Čukaričkom i sada u Radničkom.'' Krunić se okrenuo ka meni i rekao mi: ''Šta ti skačeš kad si radio u Čukaričkom.'' Sve je to čuo četvrti arbitar Lazar Lukić i nije reagovao.

Nastavio je Bratić u istom tonu.

- Najviše su me iznervirale njegove pretnje da će me njegovi prijatelji u Beogradu i Novom Sadu sačekati i naučiti pameti. Pomoćnom treneru reprezentacije Srbije ne priliče takve reči, ovim ponašanjem nije zaslužio da bude na tom mestu - rekao je Bratić i dodao:

- Kada je shvatio šta je uradio, pružio je ruku Šarcu i meni. Obojica smo odbili da se pozdravimo. Simo mi je bio trener u OFK Beogradu i ne znam šta ga je navelo da se tako ophodi prema meni.

>>> U komšijskom derbiju, Dortmundu samo pobeda „igra“ protiv Šalkea, koji je ove sezone blago rečeno očajan. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke (15.30).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    27. april 2019 | 09:07

    Pre godinu dana na konferenciji posle utakmice Cukaricki radnicki Bratic prica o Radnickom,sudjenju sve najgore....I ode posle kod njih,toliko o.njemu

  • Djuka

    27. april 2019 | 09:44

    Prave lažnu frku, utakmica nameštena 100%. 5min pre kraja kod vodjstva Niša 2-1,kvota na nereseno 1,7. Eeeej gde to ima?

  • Malajac

    27. april 2019 | 08:42

    Kako vas nije sramota tu glumite a namestili ste utakmicu 100% bruka i sramota Srpskog fudbala šta se radi sačuvaj me bože...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA