≫ 

Zvezda za 4 dana slavi titulu?

Crveno-beli za 1. maj matematički mogu da budu šampioni Srbije

  • 7
FK Partizan, FK Crvena zvezda, derbi, fudbal Foto: Marko Jovanović

Pobedom protiv Partizana u 160. večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde su jednom rukom prigrili trofej namenjen šampionu Srbiju!

I drugu su već naslonili, a zvanični novi-stari šampioni mogli bi da postanu već 1. maja.

Naime, Zvezda na praznik rada gostuje Vojvodini u Novom Sadu i već pre početka utakmice znaće da li im pobeda na Karađorđu donosi titulu.

Zvezda trenutno ima šest bodova više od drugoplasiranog Radničkog koji na istom stadionu, smao dan ranije, gostuje Proleteru. Poraz Nišlija i pobeda Zvezde značilo bi da su crveno-beli ''pobegli'' na +9.

Fudbaleri Zvezde slave gol u večitom derbiju Foto: Nikola Tomić

S obzirom na to da do kraja ostaju još tri kola, kao i da Zvezda zbog bolje pozicije na tabeli u regularnom delu ima bolji međusobni skor, matematika je i više nego jasna.

- Bilo bi interesantno da tako ispadne, videćemo šta će da uradi Radnički. Vraćam se na drag stadion, volim Vojvodinu i imam mnogo prijatelja u Novom Sadu - rekao je za Sportski žurnal Mirko Ivanić, nekadašnji fudbaler Novosađana, a sada vezista Zvezde.

U slučaju da i radnički i Zvezda odigraju identično, crveno-beli će novu priliku za zvanično osvajanje titule imati 5. maja kada im u goste dolazi Mladost iz Lučana.

>>> U komšijskom derbiju, Dortmundu samo pobeda „igra“ protiv Šalkea, koji je ove sezone blago rečeno očajan. Kvota na keca uz bar četiri gola ukupno (1&4+) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke (15.30).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. april 2019 | 10:23

    Ма добро то. А шта је теоретски потребно пртзну да обезбеди европу како би оправдао неоправдано давање пара пензионера или деце за њихову лиценцу од државе?

  • Toma

    28. april 2019 | 02:29

    Partizanu u svakom sportu daju specijalnu pozivnicu. Drugacije ne bi ni videli Evropu. Pravi SPECIJALCI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA