Milošević govorio o povicima Grobara da ide iz Partizana: Pa, nisam se kandidovao da budem direktor Telekoma...

Podsetimo, trener crno-belih na sedam utakmica ima skor od četiri poraza i tri pobede

  • 15
Savo Milošević Foto: Marko Jovanovic

Savo Milošević je verovatno prvi trener Partizana kom su navijačli ovog kluba na debiju, i to već posle 20 minuta meča u Kruševcu, pevali da napusti Humsku!

Povici ''Savo, odlazi'' tada su privukli veliku pažnju srpske javnosti, a Milošević je u intervjuu za Sportski žurnal sada priznao šta misli o tome.

- Nisam se kandidovao da bduem ministar zdravlja, niti postao direktor Bora, Telekoma, Majdanpeka... Da jesam, a oni došli i rekli ''Savo, odlazi'' , bilo bi legitimno, morao bih da prihvatim - nedorečen je ostao Milošević, a potom se osvrnuo na razjedinjenje Grobara na tribinama:

- Situacija je neprirodna, ne znam kako da se odredim. Tri grupacije - to nismo imali u istoriji. Bolje da postoji i rekacija, bilo pozitivna ili negativna, nego stanje hibernacije. Siguran sam da će problemi da se reše kad dođu rezultati.

Podsetimo, MIlošević je po dolasku u Partizan zabeležio četiri poraza i dve pobede, kao i trijumf protiv Radničkog u Kupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mixi

    27. april 2019 | 13:17

    ostani obavezno,ti ćeš biti Zvezdino najveće pojačanje za sledeću sezonu. ne slušaj grobare:-)

  • SrbskiBek

    27. april 2019 | 12:50

    Ma napustio bi on !!! Ali mu nato.fss.mmf.zvezda.vucic.uefa.zemlje opek/a.terzic.udruzenje boraca rata 99'.opstina stari grad.savez fudbalskih sudija srbije.savez invalida srbije.samostalni sindikat svega i svacega...itd...ne dozvoljavaju nit da ode.nit da pobedi !!! Svi su se urotili da zvezda bude sampion !!! Partizan je puno bolji.ali ne sme da pobedjuje zbog gore pobrojanih...a ima ih jos.. Ovo sam cuo iz "prve ruke " od jednog novinara pantica !!!..

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. april 2019 | 11:45

    Желим ти успешан завршетак сезоне на 5-ом месту и у полуфиналу купа. Пусти њих, прави си избор ваше озбиљне управе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA