≫ 

Zvezda navija za Bugare: CSKA jedini može da "spasi" crveno-bele!

Armejci su tokom sezone dobro parirali Ludogorecu, pa nije nemoguće da foto finiš u Bugarskoj obraduje i crveno-bele u Beogradu

  • 26

Navijači Crvene zvezde sa velikom pažnjom prate završnice prvenstava širom Evrope, nadajući se da mogu do povlašćenog statusa tokom 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sledeće sezone, a kako stvari stoje, jedina nada ostaje CSKA iz Sofije. 

S obzirom na činjenicu da ishodi u Poljskoj i Azerbejdžanu ne idu na ruku crveno-belima, jer Legija je bolje pozicionirana od Lehije, dok je Nefči 5 bodova iza Karabaga dva kola pre kraja šampionata. Tako se Zvezda našla među nepovlašćenim klubovima, pa su mogući rivali u 2. kolu Kopenhagen, Seltik, Dinamo i Apoel.

Ipak, jedina nada da se nešto promeni jeste bugarski CSKA iz Sofije. U slučaju da CSKA sutra na gostovanju savlada Botev iz Plovdiva doći će na samo dva boda zaostatka pet kola pre kraja šampionata, pa će verovatno sve odlučiti debi sa Ludogorecom koji je na programu 11. maja.

VIDEO: Vujadin Savić vodi navijanje na klupi Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    28. april 2019 | 11:47

    Oćemo Dinamo da im odmah raspršimo snove o ligi Šampiona.

  • Cc

    28. april 2019 | 13:33

    Samo mi nije jasno zasto mi u nasoj ligi igramo sa 50% snage i kad dodje evropa onda grizemo ko nenormalni a u domacoj ligi igramo lagano bez truda i borbe.

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    28. april 2019 | 12:01

    Bice kupanje na Adi ove sezone. 😂😂😂👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA