Štoperi Arsenala kao grupa građana: Ležerno pratili pogledom dok ih je Vardi blamirao i davao gol! (VIDEO)

Da li je neverovatna sreća potrebna za jedan ovakav pogodak ili neverovatna nepažnja?

  • 0

Londonski Arsenal poražen je od Lestera u meču 36. kola Premijer lige 0:3 na King Pauer stadionu, ali je posebno upečatljiv ostao trenutak iz 86. minuta utakmice.

Lester je tada, nakon gola Tilemansa iz 59. minuta duplirao prednost i to kako! Džejmi Vardi je pokazao svom golmanu Kasperu Šmajhelu da mu ispuca loptu do faze napada.

Ispred njega su bili Sokratis i Loran Koščelni. Francuz je probao da izbije loptu, promašio je i Vardi je izašao sam ispred gola Arsenala.

Probao je da lobuje Bernda Lena i pogodio je prečku. Za to vreme Sokratis je proleteo pored njega i otišao u mrežu, a Koščelni je lagano kaskao pozadi kao da je na treningu.

Od prečke se lopta odbila Vardiju, on ju je dočekao na glavu i iz popravnog pokušaja pogodio mrežu, a Unaj Emeri će posle ovog gola dobiti novu glavobolju.

Njegova ekipa je tim porazom ispala iz grupe koja se takmiči za Ligu šampiona jer je Čelsi preuzeo četvrto mesto Premijer lige. Da sve bude još gore, Vardi je do kraja utakmice postigao još jedan gol u nadoknadi vremena.

S odbranom koja, kao u situaciji iz 86. minuta više deluje kao grupa građana nego kao uigrani bedem jedne od ozbiljnijih evropskih ekipa, bolje i nisu mogli.

VIDEO - Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA