≫ 

Aguero srećnim golom pobedio Barnli, Građanima će milimetri i dve ključne situacije doneti titulu! (VIDEO) (FOTO)

Igrači i navijači Liverpula ostaju neviđeni baksuzi

  • 0

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da će Mančester Siti osvojiti novu titulu u Premijer ligi i to zahvaljujući milimetrima. Za toliko će se ispostaviti boljim od Liverpula ove sezone, a Redsima će verovatno ostati da se nadaju do naredne.

Podsećamo vas i zašto. Liverpul i Siti su početkom godine igrali derbi u 21. kolu prvenstva i Redsi su bili u daleko boljoj poziciji. Imali su sedam bodova prednosti i bili prvi na tabeli kada su otišli na Etihad.

U 20. minutu Sadio Mane je šutirao, lopta je udarila stativu, Džon Stouns je napucao Edersona u pokušaju da je izbaci, ali je potom izvadio sa gol linije ispred Mohameda Salaha.

Dvanaest milimetara je falilo da Liverpul povede i to će se ispostaviti kobnim jer su Građani slavili 2:1 golovima Aguera i Sanea, a jedini pogodak za Liverpul je dao Roberto Firmino.

Tri i po meseca kasnije Siti je pred osvajanjem titule sa bodom prednosti u odnosu na Liverpul i u 36. kolu je gostovao Barnliju. Jedini gol na meču je pao u 63. minutu kada se Serhio Aguero snašao u gužvi pred golom domaćih.

Izborio se za poziciju za šut, ali je Met Loton sa gol-linije ispucao loptu desnim stopalom. Oglasio se sudijin sat na ruci, gol tehnologija je pokazala da je lopta prešla liniju i to je bilo dovoljno za nova tri boda Građana i povratak na prvo mesto PL.

Do kraja sezone su ostala dva kola, a Siti ima bod prednosti u odnosu na Liverpul i sve je manje šansi da se to stanje na tabeli preokrene.

VIDEO - Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA