≫ 

Bajern "preživeo" penal u 91. minutu, pa promašio "nepromašivo" za pobedu: Koman hteo u zemlju da propadne zbog kiksa (VIDEO)

Bavarci se "provukli" u komšiluku, tri kola pre kraja dva boda više imaju od Borusije

  • 0

Minhenski Bajern nije u potpunosti iskoristio kiks Borusije u šampionskoj trci, a malo, samo malo je nedostajalo da i tim Nika Kovača doživi istu sudbinu kao i prvi pratilac. 

Šampion Nemačke remizirao je u burnom bavarskom okršaju sa Nirnbergom u gostima 1:1, uz promašen penal domaćeg tima u 91. minutu, ali i zicer Komana u poslednjim sekundama!

Imaće i te kako za čime da žale igrači Nirnberga, poveli su početkom drugog poluvremena, a onda, u nadoknadi vremena, dobili priliku da nokautiraju velikog rivala i u potpunosti im zakmplikuju put do trofeja.

Foto: Tanjug/Ap

Sudija Štiler je možda i prestrogo presudio u korist Nirnberga posle nenamernog igranja rukom Kanađanina Alfonsa Dejvisa u kaznenom prostoru Bajerna, za euforiju navijača domaćeg tima.

Lopte se latio Leibold, imao je šansu da sruši velikog rivala i donese utešnu pobedu svom timu pred sve izvesniju eliminaciju u "Cvajtu", međutim isprečila se stativa, za olakšanje navijača Bajerna.

Ni tu nije bio kraj uzbuđenjima. Klimaks je usledio minut posle promašenog penala Nirnberga, gosti su izveli kontru preko Komana koji je sprintao potpuno neometan ka golu rivala, a onda, u odsudnom trenutku, traljavo šutirao u golmana domaćeg tima.

Očajavao je Koman, hvatao se za glavu, hteo u zemlju da propadne, svestan je i on da bi baš taj promašaj mogao u konačnom zbiru značiti i gubitak titule...

Koman ne može da veruje šta je promašio u 92. minutu Foto: Tanjug/Ap

Tako su gosti, koji su do egala stigli preko Gnabrija, uvećali prednost nad Borusijom na dva boda pred tri poslednja kola i duele sa Hanoverom (k), Lajpcigom (g) i Ajntrahtom (k).

Bundes liga - 31. kolo

Petak

Augzburg - Leverkuzen 1:4

(Danzo 12 - Voland 15, Haverc 48, Tah 60, Brant 88)

Subota

Ajntraht - Herta 0:0

Dortmund - Šalke 2:4

(Gece 14, Vicel 85 - Kaliđuri 18 pen, 62 Sane 28, Embolo 86)

Fortuna Diseldorf – Verder 4:1

(Raman 2, Karaman 23, Henings 56, Sutner 73 – Kruize 27 p.)

Hanover – Majnc 1:0

(Vejdant 66)

RB Lajpcig - Frajburg 2:1

(Verner 19, Forzberg 78 pen – Grifo 66)

Štutgart - Menhengladbah 1:0

(Donis 56)

Nedelja

Hofenhajm – Volfzburg 1:4

(Salaji 9 – Vilijam 41, Veghorst 69, 88, Arnold 85)

Nirnberg - Bajern 1:1

(Mateus Pereira 48 - Gnabri 77)

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA